Coinbase med USDC stablecoin til webshops og butikker

Coinbase Commerce, cryptocurrency exchangeens købmænds betalingstilbud har tilføjet støtte til dollar-pegged USDC stablecoin.

Udviklings metoderne virksomheder kan nu modtage betalinger i USDC fra kunder “i minutter med nul transaktions gebyrer” og ingen tilbageførelser, meddelte Coinbase i et blogindlæg mandag.

“I modsætning til at acceptere kreditkortbetalinger kan købere acceptere USD Coin uden geografiske begrænsninger eller behovet for en traditionel bankkonto,” siger firmaet.

Coinbase Commerce blev lanceret i februar 2018 og tilbyder støtte til bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH) og litecoin (LTC) betalinger sammen med den nye USDC.

Oprindelig integreret med e-handels platformen Shopify, Coinbase Commerce, rullede også ud et plugin til WooCommerce. På det tidspunkt sagde Coinbase, at WooCommerce leverer betalings infrastrukturen til mere end 28 procent af alle web-butikker.

USDC stablecoin blev lanceret i sidste år af crypto finance startup Circle og Coinbase. Tidligere i denne måned udvidede Coinbase krypto-til-kryptohandel i stablecoin til 85 lande.

“For nye kunder i lande som Argentina og Usbekistan, hvor forbrugerpriserne forventes at stige med 10-20% i 2020, kan stablecoins som USDC give mulighed for at beskytte sig mod inflationen,” sagde den på det tidspunkt.

Tilføjelse af USD-mønter til Coinbase Commerce gør det muligt for virksomheder at acceptere betalinger online på samme måde som de kan acceptere kontanter i butikken.

I modsætning til at acceptere kreditkortbetalinger kan købere acceptere USD Coin uden geografiske begrænsninger eller behovet for en traditionel bankkonto. Købmænd kan acceptere betaling i USDC fra kunder over hele kloden i minutter med nul transaktions gebyrer.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …