Cryptocurrency exchange Coinbase har udvidet sin Visa-betalingskort til seks europæiske lande, så kunder i regionen kan bruge deres digitale aktiver.

Ifølge en rapport fra CNBC på onsdag er Coinbase Card nu tilgængelig for brugere i Spanien, Tyskland, Frankrig, Italien, Irland og Holland.

Med kortet vil kunderne kunne bruge deres krypto aktiver inklusive bitcoin, ethereum og litecoin i både online og fysiske butikker, der accepterer Visa.

Coinbase rullede først et cryptocurrency Visa-debetkort i april udelukkende til brugere, der var hjemmehørende i USA.

Zeeshan Feroz, administrerende direktør for Coinbase U.K., afslørede ikke, hvor mange brugere firmaet havde tilmeldt sig siden april, men sagde i et interview med CNBC, at det havde “blæst forbi” de første 1.000 kort udstedt til kunder gratis.

Som tidligere rapporteret er Coinbase Cards knyttet til en mobilapp tilgængelig på både Android- og IOS-enheder, hvor kunder kan vælge, hvilken type krypto aktiver de gerne vil bruge til at finansiere hvert udgiftsområde.

Når det er sagt, betaler kunderne ikke direkte købmænd med krypto tillæg. I stedet opkræver Coinbase et gebyr for at hjælpe med at konvertere brugernes krypto valuta til en fiat-valuta, dvs. euro med det nye visa betalingskort i det nye tilbud.

Coinbase er partnere med Paysafe, et engelsk betalings firma, som håndtere betalingerne ifht visa kortet.