Coinbase afskiller sig med flere medarbejdere fra Neutrino efter omfattende kritik over krypto børsens overtagelse af blockchain analytics firmaet.

CEO Brian Armstrong meddelte i mandag, at Coinbase og Neutrino har besluttet, at de vil give slip på Neutrino-medarbejdere, der tidligere har arbejdet for Hacking Team, uanset om de stadig har nogen nuværende tilknytning til dette firma.

Det er uklart, hvor mange af Neutrinos medarbejdere der har arbejdet for Hacking Team, undtagen de tre ledende medarbejdere, der er opført på blockchain-sleuthing startups hjemmeside: CEO Giancarlo Russo, CTO Alberto Ornaghi og CRO Marco Valleri.

Meddelelsen kom efter udbredt kritik af Coinbase’s beslutning om at købe Neutrino, som blev afsløret den 19. februar.

Siden da har en kampagne, der tilskynder Coinbase-brugere til at slette deres konti, raceret på Twitter, fordi Neutrino’s øverste ledelse havde ført projekter for Hacking Team, en opstart, der støttede regeringer kendt for menneskerettighedsmisbrug.

Armstrong sagde i posten på mandag: “Vi havde et hul i vores proces. Mens vi kigget hårdt på Neutrino-produktets teknologi og sikkerhed, vurderede vi ikke korrekt alt fra perspektivet af vores mission og værdier som et krypto selskab. “