Coinbase tilføjer DAI til deres uddannelses program

Coinbase tilføjer ethereum stablecoin DAI til dens Earn-program.

Det er den anden tilføjelse til Crypto Unicorns uddannelses initiativ denne måned efter meddelelsen om EOS-support den 1. juni. Tjen tillader Coinbase-brugere at modtage krypto til gengæld for at se videoer og afslutte quizzer om forskellige protokoller.

DAI bliver det første stablecoin, der skal tilføjes til Coinbase Earn, som allerede har EOS, XLM, ZEC, BAT og ZRX.

“Coinbase stræber efter at være en betroet kilde, hvor kunderne kan uddanne sig om nye udviklinger i krypto, og vi er glade for at tilbyde folk en ny mulighed for at lære om og tjene DAI,” skrev firmaet i et blog indslag om mandagen.

Coinbase siger, at det planlægger at udbetale mere end $ 100 millioner værd af krypto gennem sin Earn-initiativ. Coinbase-brugere kan modtage op til $6 i DAI, eller $2 for hver lektion.

Efter at have mistet sin dollarpind tidligere i år har $DAI rettet skibet i de seneste uger, i vid udstrækning opretholdt en stabil dollarvurdering.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …