Coinbase tilføjer EOS til deres uddannelses program

Crypto nysgerrige kan nu få op til $10 i EOS-tokens ved at se videoer på Coinbase Earn.

“Vi tror, ​​at et stort antal mennesker vil få krypto, ikke ved at købe det eller minedrift, men ved at tjene det,” sagde Balaji S. Srinivasan, den nyligt afdøde Chief Technology Officer i Coinbase, på vegne af sin tidligere arbejdsgiver hos en Block.one begivenhed på lørdag aften i Washington, DC

Srinivasan var på scenen sammen med Tim Wagner, Coinbase’s vicepræsident for ingeniørarbejde, for at annoncere tilsætningen af ​​EOS til Earn-roster. Formet efter Coinbase’s erhvervelse af Earn.com, som Srinivasan grundlagde, tjener giver brugere mulighed for at få cryptocurrency belønninger for at lære om forskellige protokoller.

EOS slutter sig til XLM, ZEC, BAT og ZRX i Earn-programmet, som for nylig udvides til 103 lande. Coinbase siger, at det har over $ 100 millioner værd at krypto til rådighed for sine kunder at tjene gennem Earn-webstedet.

“Bag scener af EOS, der viser sig på vores platform, gør Coinbase dyb analyse”, fortæller Wagner en gruppe af flere hundrede EOS-fans på Block.one-arrangementet i DC (The Earn News var underkortet til natets hovedbegivenhed: Blok. en meddelelse om en ny social media platform kaldet Voice.)

EOS dukkede først op på Coinbase Pro i april og derefter på forbrugerproduktet fra i går. Tilføjelsen af ​​token kommer efter Coinbase sagde i september sidste år, at det ville tilføje nye krypto valuta hurtigere og frigive en ny noterings proces for kryptoaktiver på det tidspunkt.

Kommer snart, sagde Wagner, at EOS ville blive live på Coinbase Custody også.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …