Coinbase-brugere vil snart kunne styre deres bitcoin-positioner direkte fra firmaets Wallet app.

Den San Francisco-baserede Cryptocurrency-udveksling annoncerede nyhederne i en blogindlæg onsdag, og sagde, at Coinbase Wallet vil blive opdateret i løbet af den næste uge for at tilføje bitcoin-support til alle brugere på iOS og Android.

Coinbase Wallet understøtter allerede Ethereum (ETH), Ethereum classic (ETH) og “over 100.000” forskellige ERC-20 tokens og ERC-721 samleobjekter bygget på Ethereum og tilføjer, at det også arbejder på at tilføje bitcoin cash support (BCH), litecoin LTC) og andre store kryptoter til deres tegnebog frem.

Coinbase forklarede, at med de vigtigste Coinbase app eller Coinbase.com kan brugere købe kryptografiske kurve og udvekslingen selv gemmer nøglerne centralt. Men med Coinbase Wallet-appen beskytter brugerne deres egne private nøgler, der krypteres ved hjælp af Secure Enclave-teknologi til bedre sikkerhed.

App’en understøtter både SegWit og legacy bitcoin adresser til bagud kompatibilitet.

Coinbase fortsætter med at tilføje nye og udvidede tjenester. I går meddelte udvekslingen, at kunder i de 32 EU- og European Free Trade Association-lande nu kan foretage betalinger til deres PayPal-konti. Funktionen har været i USA i nogen tid.

I sidste måned tilføjede Coinbase støtte til grænseoverskridende pengeoverførsler til institutionelle kunder i Asien, USA og Europa. Og det er integreret med TurboTax skatte opkrævnings platformen, der tilbydes af Intuit Consumer Tax Group, for at hjælpe amerikanske kunder med at betale skat på deres kryptos.