Coinmine – Nu kan alle mine Krypto valuta

Coinmine, et krypto mining apparat rettet mod hobbymarkedet, giver nu sine brugere mulighed for at blive betalt i bitcoin.

Enheden var i stand til at minde monero, zcash, og ethereum ved lancering, et sæt krypto aktiver, der havde en lav nok vanskeligheds grænse for at gøre det muligt for den gennemsnitlige minearbejder at se et minimalt afkast. Tilføjelsen af ​​bitcoin udbetalinger giver minearbejdere mere incitament til at prøve $ 799 ($ ​​699 med et særligt BTC rabat) produkt.

“For at få dig det mest mulige bitcoin fra din Coinmine One, måtte vi lave MineOS til automatisk at mine uanset krypto, og derefter konverter til bitcoin i højeste grad og derefter bytte den til Bitcoin til dig og lægge den i din tegnebog”, siger grundlæggeren Farbood Nivi . “På denne måde bliver du langt mere Bitcoin end, hvis enheden var minedrift Bitcoin direkte. ”

Coinmine boksen vil ikke gøre dig millionær over natten. Nivi ser det som et testbed og eksperimentelt værktøj til dem, der ønsker at dyppe en tå i minedrifts processen. På baggrund af ressourcekravene ved high-stakes minedrift tilbyder Coinmine brugerne en mindre energiintensiv mulighed.

“På dagens tal vil din Coinmine One generere omkring $ 15-20 / måned bitcoin i USD-priser,” siger Nivi. “Selvfølgelig ændres tallet baseret på den fremtidige værdi af Bitcoin. Hvis værdien af ​​Bitcoin værdsætter, så vil værdien af ​​det, du lavede med din Coinmine One. “

Nivi ser også produktet som en billigere og hurtigere måde at deltage i netværk som Lyn.

“Tiden at bygge og vedligeholde en sammenlignelig enhed med minedrift og et Bitcoin Lighting Node er omkring $ 400, hvis din tid er værd $ 20 / time, og det tager 20 timer at undersøge og bygge hardware og software,” sagde han. “Dele til en minearbejder og en Bitcoin Lightning Node kan koste dig $ 500 nemt. Det er $ 900, og du skal stadig kontrollere din DIY-enhed fra en kommandolinje med en skærm og et tastatur i stedet for en app, du kan bare trykke på. “

Coinmine ruller ud BTC opdateringen i dag, og brugerne vil kunne minde og endda “sætte deres krypto til arbejde,” sagde Nivi.

“Vi samarbejder også med tjenester som Compound Finance, Cred og Blockfi, så du kan sætte din krypto til arbejde og få et afkast på den krypto, som din Coinmine gør. Vi kalder det Compound Mining. Alt dette er muligt på grund af MineOS, “sagde han.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …