Commodity Futures Trading Commission taler positivt om blockchain

Kommissær for Commodity Futures Trading Commission (CFTC) talte positivt om de potentielle anvendelser for blockchain samtidig med at understrege, hvordan hans agentur skal respektere sin rolle på de finansielle markeder under et møde mellem internationale regulerende myndigheder på torsdag.

CFTC-kommissær Rostin Behnam opfordrede til “et åbent sind” med regulering af det finansielle teknologirum, hvor der blev fremhævet en række ansøgninger om distribueret hovedbogsteknologi (DLT), især under en tale på den internationale konference om internationale swaps og afledte foreninger (ISDA) Tokyo.

Regulerende organer som CFTC skal bedre forstå, hvordan nye teknologier fungerer, og hvordan de kan påvirke globale markeder for at hjælpe innovatorer med sikker adgang til finansielle netværk.

“Jeg er kommet til at forstå, at innovation ved kanten tillader andre at være kreative og forfølge deres drømme og missioner,” sagde han og tilføjede:

“Bare tag et øjeblik for at tænke på alle mulige brugssager til DLT fra landbrug til sundhedspleje, finansiering til kunst, CryptoKitties til dogecoin. Disse innovationer er mere end bare teknologi: De inspirerer os til at finde løsninger på alle problemer eller forhindringer, vi støder på – og nogle gange er de bare sjove. “

Behnam tilføjede, at han gennemgik en “listening tour” for at lære mere om problemer omkring bitcoin og andre cryptocurrency, DLT, kunstig intelligens og skybaseret programmering som led i en indsats for bedre at forstå nye teknologier.

“Jeg havde ikke et eneste mål i tankerne, bare et ønske om at undgå at være den typiske regulator på halen af ​​teknologiske fremskridt, der scurrying for at holde trit med hurtige innovationer, der fanger markedseffektivitet, åbner markeder for nye produkter og deltagere, og belønner dem ofte villig til at tage risiko, “forklarede han.

Resultaterne af hans tur informerer nu hans syn på økosystemet, sagde han

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …