Corporate Traveler, det største rejsebureau i Det Forenede Kongerige, accepterer nu Bitcoin (BTC) til betalinger, ifølge en pressemeddelelse den 15. april.

Et nyligt annonceret partnerskab med crypto betalings firmaet BitPay vil gøre det muligt for Corporate Traveler – som giver forretningsrejsetjenester til små og mellemstore virksomheder – at acceptere bitcoins. Andy Hegley, U.K. General Manager hos Corporate Traveler sagde:

“Vi har identificeret en stigende efterspørgsel fra vores kunder om muligheden for at betale i bitcoin til forretningsrejser, samt bookinger foretaget af vores rejse konsulenter. Vi valgte BitPay til at styre vores handels forarbejdning, fordi de gør det nemt og håndterer hele processen med at få Bitcoin eller Bitcoin Cash fra kunden og indbetaler kontanter til vores konto. “

Ifølge pressemeddelelsen er Corporate Traveler ikke bekymret over prisvoilatilteten på krypto markederne, da bitcoins konvertere direkte til britiske pund. BitPay opkræver angiveligt en 1% provision for at konvertere midlerne, som Corporate Traveler siger, er billigere end kreditkortbehandling.

Andre firmaer og organisationer inden for turisme og rejseindustrien er begyndt at acceptere krypto aktiver, med henvisning til kundernes efterspørgsel. I marts 2018 meddelte det tyske nationale turistråd, at det tager bitcoins og andre cryptocurrencies som betaling for sine ydelser.

I august samme år udstedte stats forvaltningen i den australske provins Queensland et tilskud til TravelbyBit Digital Currency Payment Platform, der havde til formål at øge turismen i Central Queensland ved at sælge rejsetilbud med kryptokurver.

BitPay rapporterede for nylig, at den så over 1 milliarder dollar i transaktioner sidste år. Ifølge en pressemeddelelse fra januar fastsatte firmaet en ny rekord med hensyn til transaktions gebyr indtægter, idet den udvidede sine tjenester til store kunder som Dish Networks, HackerOne og staten Ohio.

Den 30. januar samarbejdede BitPay med Wikimedia Foundation – den nonprofit organisation, der kører Wikipedia – så det kunne udvide antallet af krypto aktiver, der kan accepteres ved donation.