Counter-strike Skins

Ja, du læser rigtig, Counter-strike Global Offensive, er rettet mod den yngre målgruppe. Først og fremmest skal vi lige snakke om hvad er et skin egentlig?

Counter-strike skins, er egentlig bare en anden model til dine våben, eller handsker. De unge som spiller Counter-strike går rigtig meget op i hvordan deres skin ser ud, og hvor meget de er værd. Det er sådan at man har mulighed for at opnå disse skins, ved at spille spillet, og derved kan man få en kasse eller et skin, når en kamp er slut. Dette har gjort spillet rigtig populært, men det har også gjort mange unge ludomaner.

Ovenstående er et eksempel på et skin. Dette unikke skin, handles i øjeblikket på steam’s eget platform til $1800.

I tidernes morgen var det muligt at man kunne satse disse skins på en kamp, som blev spillet. Derved opnå et udbytte ligesom vi kender det med f.eks Oddset. Dog opstod problemet, da der ikke er nogen reguleringer på dette markedet, og derved var det muligt for selv de yngste spillere at satse deres skins, og derved tabe eller tjene. Dette har gjort rigtig mange unge ludomaner, men samtidlig er der rigtig mange penge i disse skins. De bliver dyre og dyre hen over tiden, og derfor er det forsat et interessant emne at bringe op.

Hvordan Counter-strike Skins vil forholde sig i fremtiden vides ikke, og derfor er det nok ikke den bedste ide at smide sine penge i disse skins, og forvente at man stadig har mulighed for at afsætte dem efter 5år.

 

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …

One comment