Crypto Exchange Bitfinex benægter rygter om insolvens

Større cryptocurrency udveksling Bitfinex har reageret på en nylig svingning af online rygter og nægter at firmaet er “insolvent” eller står over for bankproblemer i et officielt blogpost, der blev offentliggjort den 7. oktober.

Bitfinexs genbekræftelse kommer i kølvandet på sidste uges rapporter, at børsens partner, Puerto Rico’s Noble Bank International, søger en køber og har mistet både Bitfinex og den tilknyttede firma Tether – som har en administrerende direktør, Jan Ludovicus van der Velde – som kunder. Ud over Noble’s tilsyneladende elendigheder hævdede online bloggere, at Bitfinex selv var insolvent og citerede ubekræftede rapporter om vanskeligheder med at behandle fiat-tilbagetrækninger på platformen.

Bitfinex har i dag oplyst, at “Bitfinex ikke er insolvent, og en konstant strøm af mellemstore artikler, der hævder andet, vil ikke ændre dette.” Castigating sine anklagere for at undlade at underbygge deres påstande, de udvekslede posteringer til tre konti siger “repræsentere en lille brøkdel af Bitfinex-cryptocurrency holdings, “bemærker, at disse” ikke tager højde for kontante holdninger af enhver art “: Bitcoin-wallet 1, Ethereum-wallet 1 og EOS-wallet 1.

Den første Wallet, som omhandler Bitcoins viser at der er omtrent 148.467,26 Bitcoins, hvilket svare til ca $978.758,494 i skrivendestund. Den anden wallet, som omhandler Ethereum viser at der ligger for ca $382.071,909, og den sidste som omhandler EOS ca $203.406,110.

Bitfinexs oplysninger er bemærkelsesværdige i betragtning af den kontroversielle backstory af US-dollar-backed stablecoin Tether (USDT) og bekymrer sig over manglende gennemsigtighed med hensyn til dens dollarreserver: virksomheden slog båndet med sin tredjepartrevisor i januar 2018 og udstedte kun en uofficiel revision i juni for at bevise, at mønten faktisk understøttes 1: 1 af det passende antal kontant beholdning.

Som svar på Noble Bank-rapporterne har nogle i krypto-området antydet, at Bitfinex nu er flyttet til bank med HSBC via en privat konto registreret under navnet ‘Global Trading Solutions’. Udvekslingen reagerede ikke på disse krav i sin post i går , selv om det sagde, at alle Noble-relaterede påstande “ikke har nogen indflydelse” på Bitfinexs operationer, overlevelses evne eller solvens. Bitfinex er i øjeblikket den 12. største udveksling globalt af daglige handels volumener, hvor der sendes $ 169,5 millioner i handler i løbet af de sidste 24 timer til pressetid.


About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …