Bithumb, en af ​​de største cryptocurrency-udvekslinger efter handels volumen, søger at være offentlig i USA gennem en omvendt fusion.

Blockchain Industries, et investeringsselskab med fokus på krypto- og blockchain-industrien og handlet på de amerikanske counter-to-counter-markeder, meddelte tirsdag, at den havde underskrevet en bindende hensigtserklæring (LoI) -aftale med Singapore-baserede BTHMB Holdings, holdingselskabet af Bithumb, for den omvendte fusionsaftale.

En omvendt fusion er også kendt som et omvendt offentligt udbud (IPO), hvor et privat selskab erhverver et offentligt noteret selskab for at omgå den lange og komplekse proces i en konventionel IPO.

Når aftalen er gennemført, vil den kombinerede enhed være kendt som Blockchain Exchange Alliance (BXA), der potentielt bliver den første U.S.-listede krypto-udveksling. Begge parter sigter mod at afslutte aftalen pr. Mar. 1, ifølge meddelelsen.

BTHMB Holdings har allerede aftalt at indsætte $ 1 million i en escrowkonto i forhold til aftalen, og den er genstand for en vurdering af de involverede parter.

Patrick Moynihan, CEO for Blockchain Industries, sagde, at aftalen forventes at bringe “likviditet, tilgængelighed og udvidelse” til blockchain-sektoren og tilføjer:

“Ved at slå sammen med BTHMB / BXA forventer vi at bringe mere avanceret teknologi og bedre compliance praksis til det offentlige marked via et konsolideret fokus.”

Gennem denne aftale planlægger BTHMB Holdings at udvide sin forretningsvirksomhed i Nordamerika, siger erklæringen.

Nyhederne kommer måneder efter, at Bithumb solgte over 38 procent af sin andel til et konsortium i Singapore, der ejes af en plastikkirurg Byung Gun Kim, for omkring 350 millioner dollars.

Kim udtalte i tirsdagens erklæring: “Ved at forene vores virksomheder får vi fordel af Blockchain Industries fokuserede ekspertise. Som et resultat, … forventer vi kvalitets resultater fra denne fusion. ”

I juni 2018 blev Bithumb hacket for næsten 31 millioner dollars i cryptocurrency. Senere samme måned hævdede udvekslingen, at den havde reduceret tabene til 17 millioner dollars efter at have hentet nogle af midlerne.

I en lignende udvikling sidste år valgte milliardær investor Michael Novogratz også en omvendt overtagelses rute ved at fusionere sin krypto-forhandler-bank Galaxy Digital med et Toronto-børsnoteret Shell Company, Bradmer Pharmaceuticals, for at blive noteret i Canada.