Crypto Exchange Coinbase lukker indeksfond

Crypto Exchange Coinbase lukker sit investerings-infrastrukturrede indseksfondprodukt.

Talsmanden fortalte, at Coinbase Index Fund – først lanceret tidligere i år – vil blive formelt lukket inden udgangen af ​​måneden, hvor kunderne i stedet henvendte sig til det nyligt annoncerede Coinbase Bundle-produkt i stedet. Nyheden blev første gang rapporteret torsdag af The Block.

Talsmanden sagde:

“Efter at have vurderet efterspørgslen fra retail, akkrediterende og institutionelle investorer, har Coinbase besluttet at lukke Coinbase Index Fund. Vi vil fokusere på at tilbyde diversificeret eksponering til alle investorer gennem Coinbase Bundle.”

I modsætning til indeksfonden er bundtet åbent for alle Coinbase-kunder uden akkreditering. Den mindste nødvendige investering er kun $ 25, sammenlignet med $ 250.000 for fonden.

“Vi har besluttet at omdanne ressourcerne til at styre Coinbase Index Fund til andre dele af virksomheden,” sagde talsmanden.

Coinbase Index Fund blev først annonceret i marts, men det gik ikke ud til midten af ​​juni, da produktchefen Rueben Bramanathan skrev, at institutionelle investorer kunne investere alt fra $ 250.000 til $ 20 millioner i produktet.

Ved lanceringen eksponerede fonden amerikanske investorer til bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic og litecoin, som blev vægtet af markedsværdi.

Coinbase meddelte også, at den havde til hensigt at tilføje yderligere aktiver til fonden, hvis de også skulle være noteret på nogen af ​​sine handels platforme.

Bekræftelsen kommer en dag efter, at Coinbase meddelte, at det var at tilføje 0x-protokolletoken (ZRX) til sin professionelle handels platform, Coinbase Pro. Udvekslingen tillod kun indskud af token indtil fredag ​​formiddag og lancerede fuld handel senere på dagen.

Når det er sagt, kan detail investorer endnu ikke få adgang til eller handle ZRX gennem coinbase.com eller dets mobile apps. Coinbase sagde torsdag, at token ville blive tilføjet til disse platforme på et senere tidspunkt.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …