Crypto exchange hacked for $60 Millioner

Endnu en anden Japan-baseret cryptocurrency-udveksling er blevet hacket og tabte en 6,7 milliarder yen (ca. $ 60 millioner cryptocurrency), inklusive 5.966 bitcoins.

Den licenserede udveksling, kaldet Zaif drives af Tech Bureau. Det sagde torsdag, at børsen først noterede sig en usædvanlig udstrømning af midler på platformen omkring kl. 17.00 i Japan den 14. september, hvorefter selskabet suspenderende aktivindbetalinger og tilbagetrækningstjenester.

Tech Bureau forklarede, at efter yderligere undersøgelse opdagede det, at hackere med uautoriseret adgang til bytteens lommebøger havde stjålet omkring $ 60 millioner i bitcoin, bitcoin cash og MonaCoin. Når det er sagt, forbliver den nøjagtige mængde bitcoin cash stolen ukendt.

Udvekslingen tilføjede, at siden dets egen aktivreservat i øjeblikket er på omkring 2,2 mia. Yen (eller 20 mio. USD), har den indgået en aftale med et Japan-børsnoteret firma kaldet Fisco for at modtage en investering på 44,5 mio. USD i bytte for en stor andel af ejerskabet. Tech Bureau sagde givet karakteren af ​​uautoriseret fond adgang, har det indleveret hændelsen som en straffesag til lokale myndigheder for yderligere undersøgelse.

Hændelsen markerer det andet hack i Japan i år, efter at Coincheck også rapporterede, at en hel del 520 millioner dollars i NEM-tokens blev stjålet af hackere i januar. Efter Coincheck’s hack har Financial Services Agency (FSA) – Japans finansielle tilsynsførende – lanceret en række inspektioner af cryptocurrency-udvekslinger i landet vedrørende deres sikkerhedsforanstaltninger. FSA havde allerede bemærkelsesværdigt udstedt en forretningsforbedringsordre til Tech Bureau i marts specifikt om sin sikkerhed og anti-hvidvaskning forbedring.

kilde coindesk

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …