Crypto wallet udbyderen Blockchain siger, at det er ved at opbygge, hvad det kalder den “største krypto giveaway i historien.”

Virksomheden vil distribuere $ 125 millioner i Stellar lumens (XLM), næsten en halv milliard tokens, til Blockchain wallet indehavere, der tilmelder sig airdrop. Den første gruppe af modtagere vil se deres tokens kommer inden for ugen, ifølge en meddelelse tirsdag. Mængden af ​​XLM, der blev droppet til hver tegnebog, blev ikke beskrevet af firmaet.

Med nyheden bliver Stellar den første partner for Blockchains airdrop-program og vejledende rammer, der blev annonceret i sidste måned.

Blockchain CEO Peter Smith sagde, at Stellar-nettet blev valgt som “bygget til skalerbarhed” og har “et aktivt og voksende økosystem.”

Selv om det er udenforstående, kan det virke som en effektiv måde at øge virksomhedens kundetilvækst og pengetilvækst på, sagde Smith, at airdrop er en del af et forsøg på at sætte “brugere først” og tillade dem “at teste, prøve handel og handle med nye, betroede cryptocurrency på en sikker og nem måde. ”

Smith sagde:

“Når jeg ser tilbage på de sidste fem år med krypto, har en af ​​mine yndlings ting givet brugerne deres første $ 20 krypto og ser dem indse kraften i et nyt finansielt system i deres hånd, da de så deres første transaktion. Men du kan kun gør det for så mange mennesker på den måde. Oprettelsen af ​​dette projekt var: Hvordan hjælper vi millioner af mennesker til at gøre deres første transaktion? “

Blockchain arbejder også med velgørenhed: vand, Stanford d.schools nye teknologiinitiativ, code.org og Network for Good for at øge adoption af XLM.

Stellar Development Foundation medstifter Jed McCaleb sagde i udgivelsen, at fundamentet mener airdrops er nøglen til at opbygge en “mere inklusiv digital økonomi.”

“At give væk lumens gratis er en invitation til samfund til at designe de tjenester, de har brug for,” fortsatte McCaleb. “Ved at arbejde med Blockchain for at øge tilgængeligheden og den aktive brug af lumen på netværket, som bruger deres næsten [30 millioner] tegnebøger, vil vi øge netværket med mange størrelsesordenen.”