Cryptocurrency exchange Huobi vil overtage offentlig virksomhed

Cryptocurrency exchange Huobi søger stille for at blive den største aktionær i et firma, der er offentligt noteret i Hong Kong – et skridt, der, hvis det er afsluttet, kunne åbne døren for, at Huobi kunne blive offentlig via en omvendt overtagelse.

Ifølge aktiebesiddelser indgivet af firmaet Pantronics Holdings den 21. august til Hongkongs Fondsbørs overfører selskabet mere end 221 millioner af sine ordinære aktier til Li Lin, formand for Huobi Group, via flere af børsens datterselskaber.

Med den beskrevne transaktion er Li klar til at blive ejer af 73,73 procent af Pantronics og den største væsentlige aktionær. Baseret på arkiveringen er transaktionen prissat til HK $ 2,72 (eller $ 0,35) pr. Aktie med et samlet beløb på næsten $ 77 mio.

Aftalen kan, hvis den godkendes, give Huobi mulighed for at overtage det offentlige selskab og dermed komme ind på det sekundære finansielle marked – en proces, der kaldes omvendt overtagelse. Pantronics, en leverandør af elektronikproduktion, der blev etableret i 1990 og blev offentliggjort i 2016, har endnu ikke offentliggjort nogen meddelelse om aftalens afslutning eller eventuelle potentielle virksomhedsomlægninger efterfølgende.

En repræsentant for Huobi fortalte , at kryptoudvekslingen stadig venter på bekræftelse og godkendelse fra Hongkongs Fondsbørs. Som sådan kan virksomheden ikke kommentere problemet for øjeblikket.

Efter den oprindelige varsel stoppede Pantronics handel med sine aktier på børsen fra 22. august “i afventning af offentliggørelsen af ​​en meddelelse om et eventuelt tilbud om … om overtagelser og fusioner, som er indenfor information i naturen” firmaet sagde på det tidspunkt.

Gelonghui, en kinesisk nyhedskilde, der dækker finansmarkedet, rapporterede først om mandag kl. 18:00, at Pantonics havde overført 73,73 procent af sit ejerskab til Li. Efter denne nyhed sprang prisen på Huobi Token, børsens eget kryptoaktiv, straks med otte procent og har nu set en stigning på seks procent i løbet af de seneste 24 timer, ifølge data fra CoinMarketCap.

Huobis bevægelse kommer også på et tidspunkt, hvor flere andre kinesiske private firmaer i kryptokurvpladsen anmoder om indledende offentlige tilbud (IPO) i Hong Kong, herunder bitcoin minearbejdere Canaan Creative og Ebang. En anden bitcoin-minediregent, Bitmain, rapporteres også at veje en $18 milliard IPO i Hong Kong.

kilde coindesk

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …