Cryptocurrency exchange Gemini har ansat en anden Wall Street Executive som led i sit bud om at tiltrække flere institutionelle kunder.

Annonceret i en pressemeddelelse, sagde New York-licens udvekslingen, at Jeanine Hightower-Sellitto – tidligere administrerende direktør på den Nasdaq-ejede International Securities Exchange (ISE) – tiltræder firmaet som administrerende direktør for driften onsdag.

Hendes rolle vil fokusere på “tilsyn med Gemini’s institutionelle onboarding og ekspanderende kundeservice team,” firmaet sagde. Før den nye udnævnelse tilbragte Hightower-Sellitto 13 år hos ISE – en stor amerikanske options trading platform – og forvalte virksomhedens overgang efter den fulde overtagelse af Nasdaq i juni 2016 for 1,1 mia. USD. Tvillingpræsident Cameron Winklevoss sagde i udgivelsen:

“Jeanines dybdegående viden og erfaring inden for finansbranchen gør hende til et værdifuldt aktiv for vores organisation og vores kunder.”

Hightower-Sellitto er den seneste udøvende tilføjelse til Gemini-holdet, og hendes ansættelse kommer på et tidspunkt, hvor kryptohandelsplatformen ser ud til at udvide sine tjenester til institutionelle investorer.

I juli beskæftigede Gemini tidligere administrerende direktør på New York Stock Exchange, Robert Cornish, som sin første teknologiske direktør. Udvekslingen sagde på det tidspunkt, at Cornish ville være ansvarlig for Gemini’s teknologi team og strategi samt overvåge implementering af et Nasdaq marked overvågnings system hos firmaet.

For at forsikre investorer om dets pålidelig hed har Gemini også for nylig opnået forsikrings dækning for de digitale aktiver i dens varetægt. Dens fiat valuta beholdninger er allerede dækket af Federal Deposit Insurance Corporation. Udvekslingen sagde på det tidspunkt, at “forbrugerne er på udkig efter samme niveau af forsikret beskyttelse, de er vant til at blive tilbudt af traditionelle finansielle institutioner.”