Hong kong baseret cryptocurrency exchange OKEx har meddelt, at det tilføjer fire amerikanske dollar-pegged cryptocurrencies til sin platform for handel.

Udvidelsen af ​​de nye tilføjelser i løbet af mandag og tirsdag sagde udvekslingen i en meddelelse om, at den vil oplyse TrustToken’s TrueUSD (TUSD), Circle’s USDCoin (USDC), Gemini Dollar (GUSD) fra Winklevoss-grundlaget New York Exchange og Paxos Standard Token (PAX).

De sidste tre tokens blev lanceret af deres respektive selskaber i september, mens TrustToken var foran pakken med en marts-udgave.

På pressetid er OKEx den femte største volumenbytte for bitcoin og den tredjestørste for tether stablecoin ifølge data fra CoinMarketCap.

OKEx notering nyheder kommer som kontroverser over de mest brugte stablecoin, tether (USDT), er kun bygning.

Tillid til token – som i vid udstrækning anvendes af handlende og udvekslinger til hurtigt at flytte midler uden at skulle konvertere tilbage til amerikanske dollars – har været falende i de seneste måneder over den opfattelse, at USDT-udvikleren Tether LLC og dets søsterfirma, cryptocurrency exchange Bitfinex er ikke gennemsigtigt over den faktiske mængde USD, der holdes for at tilbageholde stablecoin.

Nogle udvekslinger har allerede flyttet til at falde sammen, og den nylige lancering af nye alternativer kan kun øge sandsynligheden.

I andre relaterede nyheder oplevede en stor salgs fremgang i begyndelsen i dag prisen for bitcoin-stigning til sit højeste niveau i en måned, da dets præmie på Bitfinex klatrede til omkring $ 600 over det globale gennemsnit på et tidspunkt i morges.

Med afsætningen faldt Tether til en 18 måneders lav på $ 0,925284 kl. 07:00 UTC, ifølge CoinMarketCap data. På pressetid var USDT vendt tilbage til $ 0.962815.

OKEx sagde, at det vil begynde at acceptere indskud i de fire nye stablecoins fra kl. 17:00 lokal tid i dag (09:00 UTC), med spothandel i par mod bitcoin og tether for at starte tirsdag klokken 14:00 HKT (kl. 06:00 UTC). Udbetalinger i de nyligt noterede tokens begynder tre timer senere.

I en lignende udtalelse sagde kryptoudveksling FCoin, at det ville tilføje de samme stablecoins til sin platform, selv om det ikke gav en tidslinje.