Cryptocurrency exchange Zaif bliver overtaget

Tech Bureau, firmaet bag den japanske krypto-udveksling Zaif, har afsløret en drastisk ny plan for at kompensere brugere efter en stor hack sidste måned.

Tech Bureau sagde i en udgivelse onsdag, at den havde underskrevet en aftale med Fisco – et børsnoteret investeringsselskab i Japan – at overføre Zaif-forretningen fuldt ud til Fiscos eksisterende cryptocurrency-udveksling.

Til gengæld overtager den nye ejer ansvaret for at kompensere brugere, der har mistet midler i overtrædelsen. De to nævnte denne tilgang ville undgå yderligere risici for Fisco og brugere på platformen.

Zaif, som for øjeblikket er en af ​​de 16 licenserede kryptoudvekslinger i Japan, oplevede hack den 20. september, hvor omkring 60 millioner dollar i cryptocurrency blev stjålet, herunder næsten 6.000 bitcoin. Andre kompromitterede aktiver omfattede bitcoin cash og monacoin cryptocurrency, som kryptoposten rapporterede på det tidspunkt.

Erklæringen viste, at Fisco ville bruge sin egen bitcoin og bitcoin kontant til at tilbagebetale brugere, der havde mistet beholdninger af de to cryptocurrency. Ifølge en erklæring fra Fisco begyndte virksomheden at drive en bitcoin-udveksling i august 2016.

Hvad angår dem, der tabte monacoin, sagde Tech Bureau, at Fisco ville betale tilbage brugere i den japanske yen med en hastighed på 144.548 yen eller 1,28 dollar pr. Token. På pressetid handler en monacoin på 1,14 dollar, ifølge CoinMarketCap data.

Umiddelbart efter hacket havde Tech Bureau indgået en indledende aftale med Fisco om, at sidstnævnte ville tilbyde 5 mia. Yen eller 44,5 mio. $ Til at støtte Zaifs kompensationsplan og til at erhverve en større andel i platformen. Men efter forhandlingerne blev den oprindelige plan ændret til at omfatte en fuld overførsel af virksomheden.

De to forventer nu at være vært for aktionærmøder i oktober, inden de gennemfører virksomheds overførslen den 22. november.

Når processen er færdig, planlægger Tech Bureau at opløse sin cryptocurrency exchange business og annullere sin licens med Financial Services Agency, Japans finansielle marked regulator, udtalelsen sagde.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …