Hele markedet mærkede et markant fald, da den førende cryptocurrency Bitcoin faldt, og der ved er Cryptocurrency markedet under $200 Milliarder igen.

for knap 5 dage siden faldt Bitcoin lidt over $1000 på under en time. Dette skabte lidt panik i markedet, og fik samtlige cryptocurrencies til at falde. Herefter har det været lidt turbulens, da den ikke rigtig er kommet sig endnu. Bitcoin kæmper stadig med næb og klør, og mon ikke vi snart ser hele markedet tilbage over $200 Milliarder dollars.

Udover den førende cryptocurrency Bitcoin, faldt Ethereum også, Ethereum fik enorme tæsk, og ramte sit års laveste. Det samme gjorde Litecoin. Selvom hele markedet har været i Bearish tilstand i snart 9 måneder, er der desværre stadigvæk ikke helt så lyse tider i fremtiden. Der er nemlig i øjeblikket ikke udsigt til at vi rammer et nyt Bull-run snarest.

Bitcoin nyheder Coincapmarkedet

Bitcoin nyheder Coincapmarkedet

Dog mener flere eksperter at bunden er ramt, ihvertfald for Bitcoin. Her mener de fleste at bunden var $6000 og det kun kan gå stille og roligt opad herfra.

 

Hvad der kommer til at ske, og hvornår det sker, så er det uden tvivl spændende at følge.