Cryptopia Exchange genoptager Crypto Trading i forbindelse med bank problemer

Cryptopia, krypto børs ramt af et stort hack i midten af ​​januar, har netop meddelt, at de er startet deres handels tjenester igen.

Den New Zealand-baserede børs offentliggjorde en meddelelse på Twitter onsdag, der siger:

“Vi har genoptaget handel på 40 handelspar, som vi har kvantificere som sikre. Vi vil fortsætte med at udvide denne liste, da vi sletter flere mønter. “

Virksomheden giver en komplet liste over de tilgængelige par på dets support sider.

Den 16. januar gik Cryptopia offline og sagde, at det “led et sikkerheds brud, der medførte betydelige tab.” Siden da har firmaet stort set været stille om hacket, da det søgte hjælp fra det lokale politi for at forsøge at finde angriberne og de manglende midler.

Den 27. februar afslørede Cryptopia omfanget af de sandsynlige tab fra overtrædelsen og sagde: “Vi fortsætter med at arbejde på at vurdere de konsekvenser, der er opstået som følge af hacket i januar. I øjeblikket har vi beregnet, at værste tilfælde blev 9,4% af vores samlede beholdninger stjålet. “

Virksomheden har endnu ikke sat en officiel dollarfigur på tabet eller angivet hvilke krypto aktiver der var påvirket. Et blockchain data analytics firma vurderet efter angrebet, at så meget som $ 16 millioner i ethereum og ERC-20 tokens kunne have tabt.

Fra 4. marts gav Cryptopia brugere adgang til webstedet i skrivebeskyttet tilstand, og har siden tilladt meget begrænset funktionalitet, såsom handel og stående ordreaflysninger. Det sagde også i et brev til brugerne den 17. marts, at det forbereder sig på at refundere brugere, der tabte penge i hacket.

Mens det har genstartet handel i nogle krypto aktiver, sagde selskabet, at det stadig har problemer med sine fiat-tjenester.

På sin nyheds side sagde Cryptopia i dag, at indskud og tilbagekøb af New Zealand-dollar er “suspenderet på nuværende tidspunkt som følge af problemer med bankydelser til NZDT.”

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …