De Forenede Arabiske Emirater med nye regler omkring icos

De Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.) har meddelt planer om at indføre nye regler, der vil give mulighed for første initial coin offerings (ICO) som en fundraiseringsmetode for indenlandske virksomheder.

Med henblik på introduktion i 2019 vil de nye regler give virksomheder mulighed for at rejse kapital via kryptotoken salg som et alternativ til traditionelle metoder såsom IPO’er, ifølge en Reuters rapport offentliggjort mandag. Nyheden blev afsløret af lederen af ​​U.A.E.’s værdipapirvogthund, Obaid Saif al-Zaabi, som på et seminar sagde i dag:

“Bestyrelsen for Emirates Securities & Commodities Authority har godkendt at overveje ICO’er som værdipapirer. I henhold til vores plan skulle vi have regler på stedet i første halvdel af 2019.”


Udkast til regler for ICO’er udarbejdes allerede af regulatoren sammen med rådgivere fra udlandet, siger Zaabi og tilføjer, at det også arbejder med aktiemarkeder i Abu Dhabi og Dubai for at forberede handels platforme for de nye digitale aktiver.

Reuters indikerer, at de seneste år har doblet de lave oliepriser og svagheder i aktiemarkederne dæmpet IPO-aktivitet i U.A.E. og på tværs af nabolande. Udover at skabe et retsgrundlag for ICO’er, kan landet også udarbejde en ny lov til at øge antallet af børsnoteringer ved at tillade familieejere at sælge op til 100 procent af de virksomheder, der er under deres kontrol. Foranstaltningen afventer i øjeblikket godkendelse fra statsministerens kontor, angav Zaabi.

Hvis og hvornår de nye ICO-bestemmelser er i lov, vil flytningen markere U.A.E. som et af landene i verden at have indført en lovgivningsmæssig ramme for blokkædefinansieringsmetoden. Malta har for nylig vedtaget flere regninger for at skabe et rets grundlag for ICO’er, cryptocurrency og blockchain teknologi tidligere i år som led i sin plan om at blive en “Blockchain Island”. Ølands nationens premierminister sagde for nylig i en U.N.-tale, at cryptocurrency er den “uundgåelige fremtid for penge”

Bermuda håber også at tiltrække flere virksomheder til øen ved at give lovgivning, der vil tillade indledende mønten tilbud på visse betingelser. Det har også oprettet en task force med ansvaret for at øge cryptocurrency handel.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …