De mest indflydelsesrige forretningsfolk, der kører Blockchain Adoption

Hvorfor er bitcoins markedsværdi steget over $1 billion? Hvorfor er Kryptovaltua en aktivklasse på $2 Milliarder i dag? Hvorfor går folk pludselig over en meme-mønt ved navn DOGE? Hvorfor skaber NFT’er forsideoverskrifter på hver større nyhed dagligt?

På grund af et par mennesker, der lægger vægt på det digitale aktivrum og direkte påvirker væksten i blockchain- industrien.

Men hvem er disse mennesker? Vi profilerer fem af de største navne i branchen nedenfor!

Elon Musk

Elon Musk, administrerende direktør, Tesla, CTO, SpaceX , Kilde: CNBC

Den suveræne og sjove administrerende direktør for Tesla, CEO, CTO og chefdesigner for SpaceX , grundlægger af The Boring Company, medstifter af Neuralink og medstifter og indledende medformand for OpenAI behøver ingen introduktion.

Nå, det var en introduktion. Udover de nævnte positioner, som Elon Musk besidder, er han en langsigtet tro på kryptovaluta og blockchain- teknologi.

Alle i kryptosamfundet er velbevandrede med Elon Musks Dogecoin- besættelse. Sådan er virkningerne af hans tweets, at folk, der ikke ejer nogen Kryptovaltuaer, er begyndt at tage en aktiv interesse i krypto priser og markeder. Du ved, hvor de var på vej først, ikke? Selvfølgelig Dogecoin!

Musk har fået ry for at være en lige DOGE ” shiller “. Således finder nysgerrige folk sig selv på at søge efter “elon musk dogecoin investering” på Google. Og ikke kun DOGE.

Musks firma Tesla annoncerede en investering på 1,5 mia. Dollar i bitcoin på sin balance mere end to måneder tilbage sammen med tilføjelsen af ​​BTC som betalingsmulighed for køb af en ny bil. Musk og firmaet forstår, at cryptocurrency-aktivklassen er en fantastisk måde at åbne finansiering for alle individer uanset nationalitet og geografi. Selvom vi måske aldrig ved, om Elon Musk har nogen krypto valuta eller ej , har han faktisk skubbet folk nok til at deltage i blockchain- vognen.

Michael Saylor

This image has an empty alt attribute; its file name is word-image-4.png
Michael J Saylor, grundlægger og administrerende direktør, MicroStrategy , Kilde: Wikipedia

En anden forretningsdirektør og amerikansk iværksætter, der tog verden med storm med sit firma MicroStrategys massive indsats på bitcoin er Michael J. Saylor. Men oprindeligt var milliardæren en hardcore skeptiker.

Hans offentlige foragt for BTC er nu blevet gammel historie. Han indrømmede, at hans kommentarer var ubegrundede (i et interview med CoinDesk sidste år):

“Jeg gik ned i kaninhullet under COVID-19,” sagde Saylor og indrømmede, at han “havde været forkert” for at have tvivlet på bitcoin tilbage i $600-serien.

”Jeg ville ønske, jeg vidste dengang, hvad jeg ved nu,” sagde han.

Sidste år startede han den massive institutionelle bitcoin-investering og vedtagelse af blockchain- teknologi, hvilket inspirerede mange andre fremtrædende virksomheder som Jack Dorsey-ledet Square til at tilføje bitcoin til deres balance.

Michael Saylor er nu blevet plakatdreng for bitcoin institutionel investering, og hans grunde er temmelig logiske . I modsætning til alle fiat-valutabaserede aktiver er BTC deflateret, da det har begrænset udbud, og at Bitcoin blockchain- netværket er meget sikkert og tilladelsesløst . I det samme interview med CoinDesk i september sidste år udtrykte Saylor sin “primære bekymring” er at “bevæge sig væk fra dollaren.”

Check Also

DigiShares and Faer Isles Distillery Take Whisky Digital

Press Release 22 March 2021 DigiShares, the end-to-end white-label platform for tokenized securities, is taking …