De Iranske myndigheder lades sig ikke presse mod Bitcoin miners

Saeed Zarandi, iransk assistentminister for industri, handel og forsyning, sagde, at den amerikanske kongres arbejder for at stoppe Irans adgang til cryptocurrency og Bitcoin (BTC) minedrift, som rapporteret af den lokale nyhedstjeneste Al-Fars den 6. juli.

Ifølge Zarandi betragter kongressen cryptocurrency et redskab til at unddrage sig sanktioner og hvidvaskning af penge og forsøger derfor at lovgive mod Irans adgang til det og komplicere Irans lovgivning.

Kommenterede, at spørgsmålet om kryptovaluta forblev ubesvaret i Iran, sagde Zarandi angiveligt, at iranske ministerier arbejder med Irans centralbank for at løse emnet for krypto valuta og deres brug i Iran.

I december 2018 indførte Huset og Senatet regninger rettet mod Irans ulovlige finansiering, herunder krypto, som kryptoposten rapporterede på det tidspunkt.

I slutningen af ​​januar meddelte Irans centralbank planer om en national krypto valuta på en konference i Teheran. Selvom teoretisk ligner Venezuelas Petro, synes denne nye valuta, PayMon, ikke at have hentet større trækkraft.

Nylige nyheder tyder på, at Irans regering selv er ambivalent over for minedrift. I slutningen af ​​juni konfiskerede iranske myndigheder konfiskeret omkring 1.000 maskiner, der blev brugt til Bitcoin-minedrift. Dette fulgte efter meddelelser fra Energiministeriet, at de planlagde at afskaffe magt til mistanke om minedrift, der udnytter landets subsidierende elektricitet.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …