Den monetære myndighed i Singapore i cryptocurrency

Den monetære myndighed i Singapore (MAS), byens stats centralbank, arbejder for at sikre, at cryptocurrency -startups modtager indenlandske banktjenester som en del af landets bestræbelser på at øge fintechudviklingen.

I et interview med Bloomberg på tirsdag sagde Ravi Menon, institutets administrerende direktør, at centralbanken forsøger at “bringe bankerne og cryptocurrency fintech startups sammen for at se, om der er nogen forståelse, de kan nå.

Menon tilføjede, at et stort problem i øjeblikket står over for Singapore-baseredet er, at traditionelle banker er tilbageholdende med at åbne bankkonti, fordi nogle aspekter af branchen kunne virke “uklare og farlige” for både regulerende myndigheder og finansielle institutioner.

Denne virksomheds karakter er lidt anderledes, så banker må muligvis anvende andre måder, hvorpå de kan etablere bona fide,” siger Menon.

Han tilføjede:

“Jeg håber, at vi kan bringe sind sammen om dette, så vi kan komme over denne forhindring.”


Når det er sagt, var Menon opmærksom på, at denne tilgang ikke betyder, at MAS vil vedtage en løs regelmæssig holdning, blot for at tiltrække crypto. Centralbanken siger, at han for øjeblikket ikke har til hensigt at anvende en licensordning for crypto-udvekslinger, som den japanske modpart har gjort – tildele licenser til 16 japanske udvekslinger hidtil, for det meste for at hjælpe dem med at få bankstøtte.

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …