Den Russiske Central-bank overvejer Gold-backed Krypto

Ruslands centralbank vil overveje brugen af ​​en Gold-backed krypto valuta for at lette internationale bosættelser, ifølge en Tass-rapport.

Elvira Nabiullina, guvernør for Bank of Russia, sagde torsdag, at hendes institution skal gennemgå et forslag til udvikling af krypto valuta.

Nabiullina sagde ved nationens nedre hus:

“Med hensyn til gensidige bosættelser vil vi selvfølgelig overveje [forslaget] om en guld-støttet krypto aktiver. Men efter min mening er det vigtigere at udvikle bosættelser i nationale valutaer, “sagde hun ved statsdumaen.

Hun tilføjede, at fiat-valutaafviklingsystemer inden for den eurasisk økonomiske union forbedres og har “god dynamik”.

Nyheden er måske overraskende, da Ruslands regering har været berømt anti-krypto i de forløbne år, flyttet for at blokere udenlandsk platforme fra landet i 2017 og endog blokere medie websites, der dækkede emnet tilbage i 2015. En minister sagde engang, at Rusland ville Gør aldrig krypto aktiver lovlige.

Nationen har imidlertid blødgjort sin holdning lidt i flere år med bevægelser til at lovgive omkring krypto aktiver begyndende i 2017. En digital aktivers regning kunne bestås denne nuværende session af dumaen, siger TASS.

Ifølge dagens rapport sagde Nabiullina at centralbanken imødekommer brugen af ​​krypto aktiveri Ruslands monetære system, mens det kan gøre brug af den gold-backed krypto valuta.

“Vi ser ikke muligheden for, at krypto aktiver kan fungere som monetære surrogater. Absolut ikke i denne del, “sagde hun.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …