Den smarte måde at mine Bitcoins

Det er blevet accepteret, at bitcoin og generelt er cryptocurrency her for at blive.

Faktisk kan denne nye og spændende teknologi hævdes at være allerede mainstream. Nu har alle mulighed for at erhverve, handle og endda handle cryptocurrency på velrenommerede platforme som City Index, som også tilbyder Spread Betting, CFD og Forex trading.

Med hensyn til bitcoins er der tre hovedmåder til at erhverve den faktiske valuta; som skal købes ved udveksling, acceptere dem som vederlag for varer og tjenesteydelser eller minedrift nye. Minedrift er måden at opdage nye bitcoins på, som kun er autentificering af bitcoin-transaktioner.

Der er mange transaktioner, som skal verificeres, og disse transaktioner har et virtuelt hængelås, der er kendt som blokkæder. De, der er minearbejdere, har softwaren til at finde nøglen, der låser hængelåsen op.

For at komme i gang skal du først have en Bitcoin-tegnebog, som består af sin egen Bitcoin-adresse. Tegnebogen er dybest set en online bankkonto, som holder dine penge, du modtog efter minedriften har fundet sted. Bitcoin minedrift er enkel og kan forsøges af en computerbegynder, der kun kræver grundlæggende software og specialiseret hardware. Den nødvendige software til at minde er ikke kun enkel, men det er også gratis at downloade og bruge.

Den mest populære platform til minesoftware er kendt som GUIMiner. Dette program, når det kører, er i stand til at gøre minedriften alene og finder den rigtige kombination for at låse op for transaktionsblokken. Hvis man har en hurtigere og bedre hardware, kan deres software producere flere bitcoins. I dag bruger folk applikations specifikke integrerede kredsløb (ASIC), hvilket betyder at der er hardware, der er designet til at opfylde en specifik opgave, som i denne situation ville være minedrift.

Et smart initiativ har været indførelsen af ​​minedrift puljer, som er en gruppe af minearbejdere fra hele verden, som satte deres computerkraft sammen til min. Det samme gælder her, hvor hurtigere din computer miner; Jo mere det bidrager til poolen, hvilket øger antallet af Bitcoins, du modtager.

Hvis du tilhører en pool, betyder det, at du også kan bruge en billigere hardware. Field-Programmable Gate Array (FPGA) er en smart måde at gå på, fordi det tillader minedrift hardwareproducenter at købe chips, der hjælper minearbejdere med at ændre deres hardware til min Bitcoin. Minearbejdere, der tilhører pools, har indset, at de er i stand til at generere blokke hurtigere og modtage blokbelønninger oftere.

Bitcoin minedrift software hjælper hardware til at gøre det vanskelige arbejde som at give transaktionsblokke til at knække. Bitcoin minedrift software er afgørende på grund af sin rolle i at hjælpe hardware minen Bitcoins. Genesis Mining er et skydefirma, der hjælper minearbejdere ved minedrift Bitcoin og andre alt-mønter.

De bruger X11 og SHA-256 algoritmer og tilbyder nemme måder at starte minedrift, og samtidig reducerer de omkostningerne ved minedrift. Deres design er oprettet for dem, der er nye til cryptocurrencies, men også for dem, der er specialister og hyppige brugere.


About Kryptoposten