Bitcoin har de seneste uger blevet handlet til mellem $6500 – $6300, det er tydeligt at se at dens høje pris udsving er midlertidigt forsvundet.

Bitcoin har haft store handels udsving, og derved har der været en stor for og efterspørgsel, og har det ikke påvirket prisen på en Bitcoin særlig meget. Bitcoin er så småt kommet ind i rækken af aktiver der kan købes, som holder sig stabilt, og derved kan folk måske begynde at kigge efter et “sikkert” sted at placere deres penge.

Bitcoin har set et fald på ca 1,76 procent hen over de sidste 7 dage, hvilket må siges ikke at være meget. Specielt ikke hvis man kigger hvordan de forskellige aktie markeder klare sig i øjeblikket.

Mange af de andre cryptocurrency som også findes, holdes ligeledes sig stabilt. Dog er der altid de enkelte tilfælde, hvor man ser en markant stigning eller et fald. Dog ser det rimeligt stabilt ud hen over hele markedet. Flere og flere såkaldte “eksperter” udtaler sig om at, der snart kommer til at ske et kæmpe fald, eller en stor stigning. Hvordan fremtiden ser ud, er der ingen der ved. Dog er det eneste man kan gøre er at holde øje med markedet, og følge Bitcoin kursen.