Den Tyske Regering Søger Tilbagemelding om Blockchain

Den tyske regering søger branchens tilbagemelding forud for udviklingen af ​​landets Blockchain strategi i løbet af sommeren.

En rapport fra Reuters om mandag, der henviser til anonyme regeringskilder, sagde, at virksomheder og industrigrupper “der kunne blive interessenter i en blockchain-implementeringsproces”, er blevet opfordret til at fremsætte anbefalinger om strategien.

Hvorvidt foreslåede anbefalinger vil resultere i, at en ny lovgivning er uklar i øjeblikket.

Tysklands hovedstad og største by, Berlin, er vært for omkring 170 blockchain startups, og landet ser “stor interesse” i at udforske blockchain teknologi på tværs af forskellige sektorer, herunder bil, pharma, energi og offentlig administration, tilføjer rapporten.

Europas stærkeste økonomi har Tyskland tidligere udstedt positive udtalelser om blokchain tech. Tilbage i juni sagde præsidenten for den tyske finanstilsyn (BaFin), Felix Hufeld, at blockchain-teknologien er “revolutionær”, og dens applikationer kunne gøre hele finanssektoren “på hovedet”.

Faktisk er interessen for teknologien vokset over hele EU. Bare i sidste uge vedtog Luxembourg et lovforslag med en retlig ramme for værdipapirer udstedt over blokkæder. Og i december offentliggjorde den italienske regering en liste over 30 eksperter, der blev samlet sammen for at udvikle sin blockchain-strategi.

På regionalt plan opfordrede Europa-Parlamentet for nylig til foranstaltninger til at øge blockchain adoption i handel og erhvervsliv. Desuden kom syv EU-medlemslande – Frankrig, Italien, Spanien, Malta, Cypern, Portugal og Spanien – i december sammen for at fremme brugen af ​​blockchain-teknologi for at øge de offentlige tjenester og det økonomiske velfærd.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …