Denne krise vil gøre Bitcoin’s fordel i forhold til det nuværende system tilsyneladende – Tim Draper

Bitcoin og de brede cryptocurrency priser kæmper for at gå højere ligesom Wall Street, da coronavirus-tilfælde fortsætter med at stige. Antallet af globale sager oversteg 350.000 og dødsfald er nu over 15.000.

Den amerikanske Federal Reserve annoncerede netop i dag ubegrænset QE for at dæmpe indvirkningen af ​​COVID-19 på økonomien, men aktiemarkedet fortsatte med at falde, mens bitcoin-priserne sprang til over $ 6.600.

Ifølge venturekapitalisten Tim Draper vil denne krise sætte bitcoin’s fordele i forhold til det nuværende finansielle system i lyset.

I et interview med de indiske medier om Højesterets ordre til fordel for krypto tidligere i denne måned sagde Draper: ”Den højesteret i Indien og den indiske regering har vist, at de bedste ideer i sidste ende hersker og netop i tide, fordi fordelene ved Bitcoin og crypto over nuværende systemer vil fremgå under denne krise. ”

Bitcoin-investoren, der er kendt for sin Bitcoin-prisforudsigelse på $ 250.000 i de næste 4 år, kritiserede den indiske regering for at muse over et forbud mod crypto. Imidlertid har Højesterets afgørelse, der begrænsede Reserve of Indias potentielle forbud mod kryptohandel ved at forhindre banker og finansielle institutioner i at handle med enkeltpersoner og virksomheder, der arbejder med kryptos, gjort ham håbefuld.

Bitcoin skal anerkendes som blot en bedre måde at holde værdi på

Som vi rapporterede, har virksomheder genindført det indiske kryptomarked og lavet planer efter beslutningen. Krypto-børsen Zebpay gjorde comeback, mens Binance i samarbejde med WazirX og OKEx med CoinDCX også er kommet ind på markedet.

Draper er også interesseret i at springe ind, som i sin nylige rejse til landet, Draper interagerede med nogle vigtige krypto-økosysteminteressenter og “håber at kunne finansiere et antal af dem.”

Han delte videre “Jeg tror, ​​at virksomheder som Opennode og Lightning Network vil gøre det meget lettere at bruge bitcoin, og nye virksomheder vil drage fordel af blockchain og smarte kontrakter for at skabe et mere friktionsfrit og ærligt handelssystem.”

Draper har altid understreget, at bitcoin er et bedre system end det langsomme traditionelle system, der opkræver en enorm brøkdel af beløbet i en transaktion.

”På lang sigt tror jeg, at denne krise vil give folk mulighed for at erkende, at bitcoin simpelthen er en bedre måde at holde værdi og bruge penge på, end gennem vores nuværende banksystem,” sagde Draper.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …