DigiShares tilføjer 3 højtstående erhvervsrådgivere

Pressemeddelelse, 29. maj 2019
DigiShares har tilføjet tre højtstående rådgivere til dets rådgivende bestyrelse. Disse rådgivere vil bidrage til at udvikle DigiShares strategi for fremtiden for den tokeniserede værdipapirindustri. DigiShares leverer en white-label-platform til udstedelse og efterudstedelse af tokeniserede værdipapirer. Som sådan kan en STO (Security Token Offering) administreres med DigiShares platformen. Andrew Romans: CEO og General Partner på 7BC.VC (https://7bc.vc), et venturekapital- og hedgefondsfirma udelukkende fokuseret på at investere i og understøtter blockchain, fintech og AI-virksomheder. Andrew er også medstifter og generel partner for Rubicon Venture Capital, en meget aktiv Silicon Valley og New York City venturekapitalfond. Andrew rådgiver store virksomheder og regeringer om venturekapital-, cryptocurrency- og blockchain-politikker. Andrew er forfatter til to bøger om venturekapital og en om blockchain og ICO’er. https://www.linkedin.com/in/romans.Andrew vil rådgive DigiShares om tilkendelse af VC-midler og VC porteføljeselskaber.

  • Andrew Romans: CEO og General Partner på 7BC.VC (https://7bc.vc), et venturekapital- og hedgefondsfirma udelukkende fokuseret på at investere i og understøtter blockchain, fintech og AI-virksomheder. Andrew er også medstifter og generel partner for Rubicon Venture Capital, en meget aktiv Silicon Valley og New York City venturekapitalfond. Andrew rådgiver store virksomheder og regeringer om venturekapital-, cryptocurrency- og blockchain-politikker. Andrew er forfatter til to bøger om venturekapital og en om blockchain og ICO’er. https://www.linkedin.com/in/romans.Andrew vil rådgive DigiShares om tilkendelse af VC-midler og VC porteføljeselskaber.
  • Alex Mashinsky: Alex er administrerende direktør og grundlægger af Celsius Network (https://celsius.network/), et blockchain-baseret låntagnings- og långivningsfirma. Han er grundlægger af syv startups, hæver over 1 mia. Dollars og springer over 3 mia. Han har været en fremtrædende højttaler på over 120 konferencer og tv-interviews og forfatteren af ​​over 32 patenter om udveksling, VOIP, messaging og kommunikation. Alex anses for at være en af ​​pionererne i VOIP, med fundamentale patenter, der går tilbage til 1994. https://www.linkedin.com/in/mashinsky/Alex vil rådgive om standardisering og regulering af tokeniserede ejendomme, så det kan bruges som sikkerhedsstillelse for lån.
  • Hazem Danny Al Nakib: Hazem er en finansiel og regulerende ekspert, en partner af 7BC, og Managing Partner hos Sentinel Capital Group, hvor han arbejder med virksomheder, regeringer og startups, der udnytter digitale nye teknologier. Hazem sidder på flere rådgivende bestyrelser af virksomheder, der udnytter blockchain. https://www.linkedin.com/in/hdnakib/ Hazem vil rådgive om regulering og institutionelle tilkendelsesprojekter i Europa

Alle tre rådgivere vil bruge deres netværk til aktivt at hjælpe DigiShares med at få markedet fremskridt.


DigiShares er blandt de første i Europa for at levere en softwareplatform, der kan bruges til investeringsfonde, ejendomsfonde og senere faseopstart til at rejse finansiering ved at udstede aktier som tokens på blockchain og tilbyde dem til salg. Disse tokens repræsenterer værdipapirer og er fuldt reguleret under udstederens jurisdiktion.

Token kan repræsentere egenkapital, obligationer eller andre typer af tilpassede værdipapirer med indtægtsdelingsrettigheder, stemmerettigheder mv. DigiShares hjælper med at designe tokens og smarte kontrakter for korrekt at repræsentere disse værdipapirer, og platformen administrerer så hele processen i forbindelse med registrering og verifikation af investorer, distribution og underskrivelse af tegningsskemaer og aktionæraftaler, løbende opdaterede aktionærregistre samt distribution af udbytte, afstemning mv.


DigiShares partnere med internationale børser til notering og handel med sikkerheds brikker samt investor netværk for at sikre, at udsteder kan sælge deres tokens og give investorer en fremtidig likviditet. DigiShares samarbejder også med juridiske rådgivere på tværs af mange jurisdiktioner for at yde hjælp til opsætning af SPV’er, udarbejdelse af private placement memorandums, prospektdokumenter mv.


Sammenlignet med traditionelle former for kapitalforhøjelser som private placeringer, offentlige tilbud og IPO’er er en STO billigere og mere “flydende”, da det er lettere at nå globale investorer. Den største fordel er langt, at sikkerheds brikker er omsættelige og vil snart blive handlet på specielle udvekslinger i Europa. Det betyder, at engel investorer lægger penge i startups ikke længere sidder fast i 5-8 år, men kan straks handle deres aktier med andre. På lignende måde kan investorer i ejendoms projekter og investerings fonde opnå hurtigere likviditet end tidligere. Af denne grund forventes investorerne at foretrække STO’er over traditionelle kapitalforhøjelser, hvilket til gengæld vil gøre det lettere for virksomhederne at rejse kapital med en STO – og muligvis muliggøre øgede værdiansættelser.

Platformen leveres under DigiShares mærke, men også i stigende grad som en white-label løsning til virksomheder, der ønsker at drive deres egen udsetdelsesplatform. Dette kan være STO konsulenter, juridiske og finansielle rådgivere, equity crowdfunding platforme mv.
Claus Skaaning, adm. Direktør for DigiShares: “Tilføjelsen af ​​disse tre rådgivere til vores rådgivende bestyrelse er et vigtigt fremskridt for DigiShares. Vi forventer, at det vil give os nye muligheder for os og en bedre evne til at udtænke vores fremadrettede strategi. “
Andrew Romans, CEO og General Partner of 7BC: “Jeg ser frem til at rådgive DigiShares om blockchain og VC spørgsmål. Jeg ser DigiShares som en af ​​de potentielle fremtidige ledere i tokenisering af værdipapirer og ser flere syneriger med mine andre aktiviteter inden for blockchain. Claus er også byens administrerende direktør for 7BC roadshow event i København, hvor blockchain, fintech og AI startups pitch og møder lokale investorer. “
STO-markedet ses som den “nye ICO” og forventes at blive et meget stort marked i fremtiden, for eksempel af World Economic Forum, som har forudsagt at værdipapirer på 10% af BNP vil blive tilkendt 2025 ($ 12- 14 billioner).


Kontakt: info@digishares.io – se http://www.digishares.io
Og tilmelde dig vores telegramkanal https://t.me/joinchat/IHDMSU9kIUAuG5bmHjbaIw

About Kryptoposten

Check Also

DeepTradeBot: The innovation of large companies at your service

DeepTradeBot is a collection of automated trading tools developed by Deep Neuro Networks LTD, a London, …