Digital Asset Modeling language bliver open source

Digital Asset, det internationale blockchain softwarefirma, har i dag skrevet på Twitter, om deres nyheder om at dele deres Digital Asset Modeling Language (DAML).

Virksomheden kombinerer dyb branchekompetence med et omfattende partnernetværk og et open source smart kontrakt modellerings sprog, der hjælper organisationer i en række industrier med at synkronisere flere parts forretnings processer. Grundlagt i 2014 servicere virksomheden globale kunder fra New York, London, Budapest, Zürich, Hong Kong og Sydney.

Digital Asset Modeling Language er et nyt programmeringssprog, der er oprettet med henblik på at opbygge digitale aktiver som smart contracts for blockchains.

Virksomheden beskrev DAML i deres blog og kommenterede, at dette sprog ligner et smart contract sprog med en forskel på at blive optimeret i et åbent eksekverings miljø og ikke i en privat udførelse.

DAML er nu i fri brug under Apache 2.0 open source-licens og kan ændres og integreres med mange forskellige platforme.

Shaul Kfir, en softwareingeniør med en baggrund i forsknings kryptografi, implementerede Zero Knowledge Proof-protokoller for sikker databaseret integritet og privatliv (SCIP) og en medstifter og CTO ved Digital Asset, kommenterede nyheden om at sige, at DAML er i stand til at abstrahere underliggende kompleksiteter af blokkæder, og at det vil hjælpe udviklere til at skrive sikre distribuerede applikationer på enhver platform.

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …