DigitalMint med Bitcoin ATMs til 20 Circle K

DigitalMint, en Chicago-baseret Cryptocurrency Trading Platform, har installeret bitcoin ATMs på 20 Circle K nærbutikker som led i et pilotprogram over Arizona og Nevada.

Dette repræsenterer den største udvidelse for sin krypto plan siden dets grundlæggelse 2014, ifølge en pressemeddelelse. I løbet af fem år har virksomheden etableret enten pengeautomat eller personlige filialer til 250 steder i 25 stater.

“Vi er begejstrede for at være partnerskab med en respekteret organisation som Circle K,” sagde Marc Grens, DigitMints præsident, i udgivelsen. “Dette partnerskab åbner døren for massiv udvidelse af bitcoin adgang til nye markeder over hele kloden.”

DigitalMint-pengeautomater giver forbrugernes adgang til at købe og handle op til $ 20.000 bitcoin, ethereum og litecoin per dag. Virksomheden opkræver 12 procent af en transaktion, selvom rente nedsættelser er tilgængelige efter selskabets hjemmeside.

“Partnerskab med DigitalMint giver os mulighed for at give vores kunder en problemfri adgang til Bitcoin til en meget rimelig pris,” siger Joel Konicke, kategoristyring hos Circle K Stores Inc., i udgivelsen.

Køb skal ske kontant, da virksomheden ikke accepterer betalingskort eller kreditkort. Bitcoin kan også købes via bank wire, men virksomheden fastsætter et minimum på $5.000. Godkendte kunder kan have transaktions grænser skubbet over $1 mio.

Bitcoin pengeautomaterne i Arizona ligger i Phoenix, Mesa, Tempe, Tucson, Flagstaff, Surprise og Maricopa. I Nevada kan de pengeautomater findes i Las Vegas

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …