Din vej til gratis Bitcoins

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som er lovlige og lige til, det er alt fra at klikke hver time, til at spille sjove spil. Det eneste man skal huske er. Alle disse metoder indebærer ikke at man indbetaler Bitcoins, og det rådes heller ikke at man gør det.

Cointiply, er nok en af de bedste måder at få gratis Bitcoins på, du kan vælge i mellem rigtig mange muligheder, bla lave surveys, hvor du får mellem $0.30 – $10.00 værd i bitcoins for hver gennemført Survey. Der udover kan du få alt mellem $0.10 – $5 ved blot at spille spil. Du kan også få Gratis Bitcoins ved at se reklamer, eller blot være aktiv i deres chat. Det er helt klart en af de førende måder til at få Gratis bitcoins. Hvis du blot bruger 30 minutter hverdag, kan du nemt og hurtigt tjene op mod $30 om dagen i Bitcoins.

[the_ad id=”2010″]

Det er sådan at der er rigtig mange muligheder, der kan give gratis Bitcoins, dog vil man aldrig blive rig af det, og det kræver tid. Men det er muligt at bygge sit første kapital op, og hvor der er vilje, er der muligvis også styrke.

Gratis Bitcoins, hvordan?

[the_ad id=”1628″]

Rollercoin er en af de sjoveste Bitcoin faucet, som findes på markedet til d.d. Rollercoin går ud på at man spille små flash games, og derved op når man “mining speed” som giver dig Bitcoins hver andet minut ca. Der udover kan man så købe mining udstyr, i spillet, som efterfølgende vil give dig flere Bitcoins hvert andet minut. Dog kræver det feks at man betaler minimum 4696 Satoshis, for 1160gh/s i spillet.

Det lyder ikke af meget, og det er det heller ikke, men jo mere man spiller, samtidig med at man køber udstyr for det man tjener via spillet. Så har man mulighed for at få bygget sig op, og derved opnå en fin stabil passiv indkomst. Det kræver dedikation, men det er muligt.

Rollercoin er forholdsvis ny, og de udbetaler løbende hvergang du minimum har opnået 0.0001 Bitcoins. Her på Kryptoposten, har vi prøvet, og vi har erfaret at de udbetaler når man rammer grænsen. Vi anbefaler ikke at man laver indbetalinger, for at købe mining speed.

Vi har nu haft snakket lidt om Rollercoin, og hvor nemt det egentlig kan være, at få fat i gratis Bitcoins. Denne gang præsentere vi FreeBitcoin, hvilket er en rigtig gammel Bitcoin faucet, som har eksisteret rigtig længe, og samtidlig har rigtig stor success. Det der gør Freebitcoin til så speciel, er at du faktisk har mulighed for at vinde op til $200 hver eneste time.

Du tænker måske, hvordan dette kan lade sig gøre, og om det reelt. Det man gør på Freebitcoin, er at man hver time kan trykke, og derved få en chance til at vinde op til $200. Der udover modtager man også en lotto billet, som giver dig en chance for at vinde helt op til 2-3 Bitcoins hver uge.

Derudover kan man også spille “‘Multiply BTC”, som egentlig er hvor man satser sine Bitcoins, og derved har man mulighed for at vinde. Denne måde er en rigtig god måde at få lotto billetter, og derved også øge din chance for at vinde i lotteriet.

Man får samtidlig også det som hedder en “reward ticket”, som gør det muligt for dig at vælge imellem forskellige ting. Du kan bla. købe alt fra Iphones til gavekort, eller bare veksle sine reward tickets til Bitcoins, eller gøre at man kan multiply sin timelige indtjening. Vi har som altid prøvet at bruge Freebitcoin, og derved også modtaget en udbetaling derfra, derfor kan vi anbefale dette sted.

Flere måder til gratis Bitcoins?

Ja, der er rigtig mange måder, som gør det muligt for jer som læsere, at få gratis Bitcoins. I tænker måske, hvordan disse udbydere kan gøre dette, og hvorfor de gør det?. Grunden til at det kan løbe rundt for dem, er at de har en solid indtjening via reklamer, som feks udbydes af Google, eller betale reklamer, som florer rundt på deres side. Derved har de mulighed for at forsætte deres forretning. Der er altid en bagtanke når det kommer til gratis ting. Dog gør dette det muligt, at få sine første bitcoins, og hvis man er dedikeret, kan man sagtens få samlet en del, og starte med at bygge sin kapital op.

Image result for Bitcoins

Her på Kryptoposten, tager vi ikke ansvar, hvis i/du vælger at benytte disse tjenester. Links i denne artikel er referral links, hvilket giver kryptoposten en indtjening, så frem i/du benytter disse links. Vi tager ikke ansvar for tabte midler, hvis i/du vælger at indbetale til disse sider. 

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …

One comment