Direktør forsvinder med 35 Millioner Dollars

Den administrerende direktør for en kryptovaluta minedrift opstart er efter sigende forsvundet med 35 millioner dollars i kundeinvesteringer, rapporterede Newsweek mandag.

Le Minh Tam, leder af Vietnam-baserede Sky Mining, har været savnet siden 26. juli, ifølge rapporten. Opstartet, som hævdede, at det ville leje krypto-mining udstyr til investorer for mellem $ 100 og $ 5.000, modtog midler fra omkring 5.000 personer forud for Tam’s forsvinden i sidste uge.

Hver minearbejder ville løfte et 300 procent afkast over et år, med investorer at holde maskinerne i mindst 15 og op til så mange som 18 måneder. Men da en gruppe investorer gik til afhentning af minearbejdere i fredags, fandt de, at firmaets minedrift og kontor var tomme, og at minedriftene allerede var taget væk.

Tam hævdede senere, at han solgte dem for at dække økonomiske tab, og at hans forsvinden havde til formål at beskytte sit liv.

Han sendte en lignende besked om søndagen og hævdede, at han ville vende tilbage, men underudvalgsformand Le Minh Hieu, Sky Mining, hævdede, at administrerende direktør havde stjålet midlerne og flyttet til USA Nogle investorer har allerede indgivet retssager mod firmaet, selv om det er uklart, om de vil modtage deres midler tilbage. Vietnamesisk nyhedsforretning VnExpress rapporterede, at Tam kontrollerede alle aspekter af virksomheden, overvåger alle mineaktiviteter og kontrollerer alle midler.

Hieu sagde, at han forsøgte at oprette en midlertidig bestyrelse for at drive selskabet i Tam’s fravær, men dødstrusler mod ham og hans familie tvang ham til at lukke det ned.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …