Distribueret ledger tech startup Ripple med skuffende omsætning

Distribueret ledger tech startup Ripple såomsætning fra salget af det digitale asset XRP mere end det dobbelte i det forløbne kvartal sammenlignet med andet kvartal 2018.

I sin 3/3 2018 XRP Markets Report, udgivet torsdag, meddelte Ripple, at den solgte 163,33 mio. $ I XRP, op fra 75,53 mio. $ I andet kvartal. Størstedelen af ​​stigningen stammer fra det institutionelle direkte salg, hvor Ripple-datterselskabet XRP II solgte 98,06 mio. USD sammenlignet med kun 16,87 dollar kvartalet før. Det oplevede en meget mindre stigning i programmatisk omsætning kvart over kvartalet, der går fra 56,66 mio. $ Til 65,27 mio.

Når det er sagt, har Ripple endnu ikke matchet sit salg i første kvartal på 167,7 mio. $.

I løbet af året over er Ripple stadig på vej frem: den solgte $ 19,6 mio. I XRP i direkte og $ 32,6 mio. I programmatisk salg i tredje kvartal 2017, da markedet for cryptocurrency-markedet fløj af sted, kom ind i sin top.

Særligt, mens Ripple tidligere har nævnt nye kunder i sine markeds rapporter, sagde det til sit bedste kvartal nogensinde i 2. kvartal med hensyn til kundevækst, og den seneste rapport diskuterede ikke at tilføje nye kunder.

Ripple rapporterede også at frigive 3 milliarder XRP ud af escrow konti sidste kvartal, selvom 2,6 milliarder tokens blev placeret i nye escrow konti. De resterende 400 millioner XRP-tokens er “brugt på en række måder til at hjælpe med at understøtte XRP-økosystemet”, udtalte rapporten, selv om den ikke gav nogen detaljer.

Rapporten tilføjede, at mens XRPs pris faldt gennem det meste af tredje kvartal, der matchede den samlede cryptocurrency markedsværdi, gik det sammen i slutningen af ​​september.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …