Dommer forsinker beslutning om crypto svindel sag

En føderal dommer har udskudt enhver beslutning om en crypto fraud sag bragt af Commodity Futures Trading Commission (CFTC) mod påståede svindler Patrick McDonnell.

Dommer Jack Weinstein fra Eastern District of New York skrev i en rets orden torsdag, at CFTC skal indsende “foreslåede fakta, konklusioner af loven og efter retssag” senest den 27. juli. Især ønsker Weinstein, at Kommissionens advokater støtter, hvordan de har beregnet skader og civilretlige sanktioner.

Når det er arkiveret, vil McDonnell have to uger til at svare. En høring om sagen finder sted den 23. august. McDonnell er anklaget for at bedrage investorer på $ 457.393 gennem en kryptohandel rådgivende service kaldet Coin Drop Markets og det tilknyttede CabbageTech Corp, ifølge afgifter indgivet af CFTC i januar.

I løbet af høringen hævdede flere vidner, at de havde sendt McDonnell tusindvis af dollars i både fiat og krypto, men så ikke nogen lovede afkast. Sagen har allerede resulteret i, at et landemærke er af den opfattelse, at kryptovalutaer er råvarer og derfor kan falde ind under CFTC’s jurisdiktion.

I sin foreløbige påbud rejste Weinstein spørgsmål om agenturets jurisdiktion over sagen, som agenturet forsøgte at besvare under denne uges høring. Og på trods af anklagerne fokuserede McDonnells forsvar mere på, om CFTC har kompetence til at regulere sin virksomhed end på at afvise sine argumenter.

Faktisk, på mandag hævdede han, at vedtægten ikke blev oprettet til “lige lige svindel. Det blev skabt til bedrageri med markedsmanipulation, specifikt”.

I USA er SEC og CFTC gået hårdt ind i kampen omkring reguleringer af kryptovalutaer, og hele markedet som helhed. Det er derfor ingen overraskelse at vi kommer til at se flere hændelser som denne.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …