DragonEx Børs hacket for millioner i Bitcoin og andre Cryptocurrencies

Singapore-baserede børs DragonEx siger, at den er blevet hacket for et ikke-frigivet beløb i en række krypto aktiver.

DragonEx annoncerede nyhederne på sin officielle telegramkanal mandag, hvoraf det fremgik, at den søndag den 24. marts havde haft et cyber attack, der oplevede at krypto ejet af brugere og udvekslingen “overført og stjålet”. Der er endnu ikke givet oplysninger om værdi af tabene.

På søndag, tilsyneladende da overtrædelsen først blev opdaget, tog DragonEx først sin platform offline og sagde, at det var at opgradere sine systemer. Senere samme dag annoncerede den, at den “stadig arbejder på systemvedligeholdelse”, inden den endelig afslørede at den var blevet hacket i går.

“En del af aktiverne blev hentet tilbage, og vi vil gøre vores bedste for at hente resten af ​​stjålne aktiver,” sagde DragonEx i mandagens telegrammeddelelse.

Udvekslingen yderligere sagde, at den har meddelt flere retslige myndigheder, herunder Estland, Thailand, Singapore og Hong Kong om angrebet, og tilføjede:

“Vi hjælper politimænd til at foretage efterforskning. Alle platformtjenester vil blive lukket, og den nøjagtige aktivernes tabsinddrivelsessituation vil blive annonceret om en uge. For tabet for vores brugere vil DragonEx tage ansvaret uanset hvad. “

I opdateringer på hacket i dag leverede DragonEx Telegram administerende adressebøger til 20 krypto aktiver, som de stjålne midler tilsyneladende var blevet overført til. Listen omfattede top fem kryptos ved markedsværdi: bitcoin (BTC), ether (ETH), XRP, litecoin (LTC) og EOS samt tether stablecoin (USDT) for hvilke seks destinations adresser blev leveret.

DragonEx er blot en af de næste i rækken, som har oplevet at blive hacket, og derved mistet brugernes penge.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …