E-Handel Giganten Rakuten vinder License til Krypto børs

Japans øverste finansielle vagthund har givet tilladelse til en cryptocurrency børs , der genoptages af e-handelsgigant Rakuten.

Landets Financial Services Agency (FSA) annoncerede nyhederne mandag, hvoraf det hedder, at den nye udveksling Rakuten Wallet nu er registreret hos Kanto Local Financial Bureau som en virtuel valutaudbyder under landets betalingsservicelov. Rakuten bekræftede også nyheden i en separat erklæring.

Rakuten Wallet er et helejet datterselskab af Rakuten og erstatter en børs kaldet Everybody’s Bitcoin Inc., som den købte for 2,4 millioner dollar i august sidste år.

Firmaet rebrandede udbuddet til Rakuten Wallet 1. marts. I meddelelsen sagde Rakuten også, at det ophører den ældre service i slutningen af ​​denne måned, og at brugerne kan tilmelde sig den nye Rakuten Wallet-tjeneste fra april.

Firmaet sagde også, at alles Bitcoin havde fungeret som en “anset” cryptocurrency exchange udbyder siden lanceringen i marts 2017, efter at have ansøgt om en licens på det tidspunkt. Virksomheden modtog en forretnings forbedrings ordre fra Kanto-bureauet i foråret, og har “officielt omstruktureret” sit styrings system og opgraderet interne systemer for at modtage licensen til den om startede enhed.

FSA udstedte samtidig en licens til en anden udveksling kaldet DeCurret, som siger, at den vil levere spothandel med fire krypto aktiver fra 16. april i Japan. Nye konti starter med åbning fra 27. marts. DeCurrets aktionærer omfatter blandt andet bemærkelsesværdige virksomheder som MUFG Bank, Nomura Holdings, Internet Initiative Japan Inc., Daiwa Securities Group og Dai-ichi Life Insurance Company.

I januar udstedte FSA også tilladelse til japansk krypto udveksling Coincheck, som ramte en $530 millioner hack i begyndelsen af ​​sidste år. Med de to nye godkendelser står antallet af licenserede cryptocurrency-udvekslinger i Japan nu på 19, ifølge FSA-meddelelsen.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …