Et tweet bringer Airbnb & Netflix til at arbejde sammen med cryptocurrency

Samarbejdet mellem nogle af verdens mest indflydelsesrige virksomheder som Bitrefill, Airbnb og Netflix fandt sted i går den 27. marts med deres meddelelse på Twitter.

Bitrefill leverer gavekort og mobiltjenester for taletids kort på globalt plan ved hjælp af bitcoin og andre cryptocurrencies. Ifølge den nye aftale fra nu af har hver amerikansk statsborger med en amerikansk betalings metode mulighed for at købe 3 typer gavekort til en værdi af $ 25, $ 50 og $ 100 for at betale for deres udlejning.

AirBnb’s eneste begrænsning med hensyn til gavekort er, at de ikke anvendes til langsigtede forbehold på 28 nætter eller længere, men de virker helt godt for de kortere. Desværre er det kun muligt at gøre det i Amerika for øjeblikket.

Bitrefill tillod også folk fra mere end 100 lande at oplade balancen, købe et amazon-gavekort og betale Tinder Gold gennem krypto aktiver. Selv i sidste uge annoncerede virksomheden også cryptocurrency support til Netflix abonnementer, med de samme fem altcoins.

Det tilbyder også kort til rejsetjenester, spil, VOIP og meget mere, alt efter den globale placering. Det skal også bemærkes, at Bitrefill var et af de første virksomheder til at bruge løsningen af ​​bitcoin skalerbarhedsproblemer med Lightning-netværk.

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …