I sidste uge skrev vi her på sidenSamsungs nyeste telefon indeholder en dedikeret sikker opbevarings funktion designet til private nøgler til Cryptocurrency”. Efter offentliggørelsen af Blockchain Wallet på Samsungs nyeste telefon, så har en af de 4 coins som blev præsenteret haft en voldsom stigning henover weekenden.

Enjin Coin (ENJ) en krypto aktiv, som er indfødt til et gamer-egnet blockchain netværk, den steg på bare 24 timer efter offentliggørelsen med over 150%. Mange kender ikke rigtig til Enjin Coin, da den ikke er mainstream ligesom Bitcoin og Ethereum.

Selvom Enjin Coin ofte bliver overskygget af store blockchain netværk, så er den en af de førende inden for blockchain i spilrummet. ENJ gør det effektivt for spiludvikler at implementere blockchain baserede spil. I løbet af de seneste par måneder har de også haft travlt hos Enjin-teamet, da de har skulle styrke deres tilstedeværelse i Sydkoreas spilmarked. Her deltog de i Korea Blockchain Game Show, som bliver arrangeret af Korea Mobile Game Association and Korea Blockchain Contents Association.

Der menes, at Enjin’s indsats for at trænge aggressivt ind på mobil spilmarked i Sydkorea, det er blevet styrket af deres uofficielle partnerskab med Samsungs blockchain-team. Selvom der ikke er kommet noget officielt ud fra begge parter, så mener eksperterne, at dette kan have en massiv betydning for Enjin Coins fremtid.

En repræsentant (Danbee Lee) fra Enjin Coin skrev tidligere på måneden til CCN, ”Efter vores præsentationer kontaktede mange projekter og deltagere os, for at lære mere om Enjin platformen og diskuterede potentielt samarbejde. Vi bliver ofte komplimenteret for at skabe et økosystem, der giver muligheder for øjeblikkelig anvendelse og brugssager”. Hvor er så Kryptomarket på vej hen? Indtil videre i bredere tidsramme forbliver eksperterne og traders optimistiske over for den langsigtede prisudvikling og det gælder også for Bitcoin og Ethereum.