Er Bitcoin En Døgnflue?

Bitcoin har i en længere periode, oplevet et større fald. Bitcoin har været i konstant fald siden 2018, og derved har den nu brudt rekorden for den længste periode i nedadgående retning. Dette har givet en del kritikere nydelse, i form af de hele tiden har sagt at Bitcoin var en døgnflue og aldrig ville blive til noget.

Men hvad sker der egentlig?

2018, startede egentlig ret godt, men efterfølgende faldt Bitcoin dramatisk, hvilket betyder at vi på nuværende tidspunkt, ser et fald på lidt over 81%. Dette er rigtig meget, dog set i lyset, kan det være det hele er ved at vende. Mange Bitcoin aktivister, mener at når der sker en halvering af block rewards, fra Bitcoin, så vil Bitcoin automatisk stige. Dette skulle ske, fordi at det bliver dyre at udvide Bitcoins, men samtidlig vil efterspørgselen også stige, da der kommer mindre Bitcoins ud om dagen.

Selvom Bitcoin kan føles som en ret træls investering i øjeblikket, oplever man dog at selve teknologien, Blockchain, bliver stærkere og stærkere. Flere og flere virksomheder, tager det til sig, samt at Bitcoin stille og roligt, bliver udvidet til dagligdagen rundt omkring i verden. Men som altid, skifter eksperter holdning, og sådan vil det altid være.

Det eneste man som Bitcoin aktivist kan gøre er at HODL, og så må fremtiden vise, hvad der skal ske.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …