Er bitcoin mining profitabel

Hvad er Bitcoin mining

Bitcoin mining er en proces til verifikation af transaktioner eller betalinger fra en bruger til en anden på et decentralt netværk.

Under processen bliver data fra Bitcoin-transaktionen tilføjet til den offentlige storbog. Den offentlige hovedbog kaldes også blockchain. Blockchain bruges af noder til at adskille gyldige Bitcoin-transaktioner fra de transaktioner, der i det væsentlige forsøger at bruge mønter, der allerede er brugt til forskellige transaktioner.

Bitcoin Mining er også en kanal til introduktion af nye mønter. For deres indsats opkræver minearbejdere gebyrer, og de modtager blokbelønninger. Blokbelønning består af transaktionsgebyr og tilskud til nyoprettede mønter. Denne metode sikrer omsætning af nye mønter og incitament til minearbejdere.

Bitcoin Mining

Så for at starte minedrift skal du have adgang til internettet og bekvem hardware. Målet er at kompilere de seneste transaktioner i blokke og forsøge at løse komplekse beregningsoperationer. Når minearbejderen løser matematikproblemet, tilføjer han dataene til den offentlige hovedbog eller blockchain og modtager blokbelønningen.

[the_ad id=”2010″]

Så er Bitcoin mining profitabel?

Der er oprindelige installationsudgifter, der skal overvejes. For at kunne konkurrere med andre minearbejdere har nogle af dem allerede oprettet store arrays til mine; Du skal bruge seriøst udstyr, herunder meget dyre grafikkort. Derudover vil minedrift en enkelt mønt bruge meget strøm, og dermed høje elregninger.

Hvis vi ser ned i minedriftsprocessen, kan vi opdage tre store påvirkninger på Bitcoin-minedriftens rentabilitet:

Bloker belønninger og vanskeligheder. I øjeblikket halveres blokbeløbet hver 210.000 blokke eller cirka hvert fjerde år. Den oprindelige blokbelønning var i 2009 50 Bitcoins. I dag er det 12,5 Bitcoins. Hvis du vil holde styr på nøjagtigt, når disse halvering vil forekomme, kan du høre Bitcoin Clock, som opdaterer disse oplysninger i realtid.

Bitcoin Clock

Bitcoin netværk har svært ved at måle. Det er et mål for, hvor svært det er at finde en hash under et givet mål. En hash er data, der blev afledt gennem en kompleks matematisk beregning. Vanskeligheden ændrer hver 2016 blokke, hvilket betyder, at Bitcoin-minedrift bliver hårdere og sværere.


Bitcoin network difficulty measure

Så da blokbelønningen falder og minearbejdsproblemerne stiger, kan man kun håbe, at prisen på Bitcoin vil være høj nok til at kompensere for belønningsreduktionen og minearbejdsproblemerne. Så hvis du klarer at minde en mønt og hæve blokbelønningen, er der en risiko for, at prisen på Bitcoin vil falde, og det vil også medføre din belønning.

 

 

Processing Power. Dit udstyrs proceskraft kaldes en hash-rate eller -hastighed for at løse komplekse beregninger. Jo højere hastighed, jo flere løsninger en minearbejder har en chance for at finde og dermed tjene flere belønninger. Men højere hastighed betyder normalt højere driftsomkostninger. Hvis du ejer højdrevet udstyr, vil du være i stand til at tjene noget ved minedrift. Ellers vil du med mere solidt udstyr bruge mere el end at tjene penge. Så før du begynder minedrift, skal du beregne dine driftsomkostninger som el og udstyrsudgifter.

[the_ad id=”2008″] [the_ad id=”2069″]

 

Risikoeksponeringer. Din minedrift vil blive udsat for risiko for stigning i vanskeligheder, prisnedbrud, udbrændt udstyrsdele, elnedskæringer mv. Der er mulighed for en pludselig stigning i minearbejdsproblemer, da hashraten uventet stiger som følge af indgangen til den store nye minedrift pool.

Øget vanskelighed betyder, at du vil have brug for mere tid og mere elektricitet til min, derfor vil dine udgifter vokse. Den store volatilitet i Bitcoin-prisen kan også påvirke dit overskud. Hvis prisen går i stykker, falder også potentiel indkomst ned. Dit udstyr vil ikke vare evigt. Fra tid til anden skal du udskifte dine udbrændte dele. Derudover er der altid nye og bedre hardware, der kommer ud til minedrift. Ved bestilling af sådant udstyr skal du være opmærksom på forsendelsesomkostningerne. Mange andre ting kan gå galt i minedriftsprocessen, som elnedskæringer og netværksafbrydelser.

På grund af det faktum, at det bliver hårdere og sværere hver dag for at give nok hash sats personligt til at minde en mønt og tjene penge, blev minedrift puljer udviklet. Mining pool accepterer minearbejdere fra hele verden og pool deres hash sats sammen, hvilket giver dem højere hash sats for minedrift. Når en blok af bitcoins er mined, er mønterne opdelt blandt medlemmerne af denne pulje – minus et lille gebyr, der går til pool service.

Web Based Profitability Calculators

Der er flere web-baserede rentabilitetsregnemaskiner, som minearbejdere kan bruge til at forudsige cost benefit ligningen for bitcoin minedrift. Lønnsomhed regnemaskiner afviger lidt, og nogle er mere komplekse end andre. En af de mest populære regnemaskiner findes på CryptoCompare hjemmeside.


Profitability calculators

CryptoCompare-kalkulatoren tager i beregningen følgende (som angivet på deres hjemmeside): minedrift beregnes ud fra en netværks hash rate på 18.633.837.452 GH / s og bruger en BTC-USD valutakurs på 1 BTC = $ 8,386.94. Disse tal varierer baseret på den samlede netværks hash rate og på konverteringsfrekvensen for BTC til USD. Blokbelønningen er fastsat til 12,5 BTC, og der tages ikke hensyn til fremtidige blokbelønningsreduktioner. Den gennemsnitlige blokeringstid, der bruges i beregningen, er 600 sekunder. Den elpris, der anvendes til at generere disse målinger, er $ 0,12 pr. KWh. Netværks hash sats varierer over tid, dette er kun et estimat baseret på nuværende værdier.

Konklusion

Efter indførelsen af ​​Bitcoin blev minedrift betragtet som et guldstrøg. Men i dag er minedrift blevet en storskalaindustri. Nem penge er væk. For det meste for de gennemsnitlige hjemme minearbejdere, hvem vil have svært ved at vinde efter de oprindelige omkostninger ved minedrift og efterfølgende omkostninger til elektricitet. Ting kan vende sig om efter at minedriftens hardware bliver bredt tilgængelig og mister sin prisværdi. I kombination med adgang til billig elektricitet og stigning i Bitcoin-prisen kan Bitcoin-minedrift igen være rentabel for de enkelte minearbejdere.