US Securities and Exchange Commission (SEC) forsinkede igen en beslutning om, hvorvidt man godkendte eller afviste en fondsbankhandelsfond (ETF) på tirsdag.

I et nyt dokument udgivet af SEC, sagde regulatoren, at det ville holde fast ved at træffe beslutning om Bitwise ETF-forslaget indleveret med NYSE Arca.

Forslaget blev først indleveret i januar i år og afsluttede et nyt løb for at lancere en bitcoin ETF i USA, som forventes at bringe friske penge – og dermed likviditet – til krypto området.

SEC sidst udsatte en afgørelse om både Bitwise og VanEck / SolidX-forslagene i slutningen af ​​marts og sparkede begge til maj. Regulatoren har endnu ikke godkendt bitcoin-ETF’er, selv om begge eksperter i rummet og embedsmænd med agenturet synes at tro, at det kun er et spørgsmål om tid.

Crypto Crescent Asset Management, en digital asset and fund manager, har også foreslået en krypto ETF, som ville give kunderne eksponering for både bitcoin og ether. Firmaet, der er partnering med NYSE Arca, har dog endnu ikke formelt arkiveret sit forslag.

Der vil være en offentlig kommentarperiode i tre uger efter, at det seneste dokument vedrørende Bitwise ETF er offentliggjort i Federal Register, plus yderligere to uger til svar.

Hvor mange gange SEC vil afvise diverse Bitcoin ETF’er er en gåde, dog er det forståeligt, i det de kigger på ægteheden samt investorenes sikkerhed. Da Bitcoin er rigtig usikker i manges øjne. Dog er der mange der til gode ser at en Bitcon ETF kan blive til en virkelighed.