Ethereum Istanbul Hard Fork fik støtte fra større Børser

Efter den vellykkede opdatering af Ethereum Istanbul Hardfork har flere populære udvekslinger annonceret deres officielle støtte til netværksopgraderingen.

I går, den 7. december, oplevede Ethereums netværk rigelig samarbejde mellem nodeoperatører og minearbejdere for at opdatere softwaren til at understøtte Istanbul’s hårde gaffel.

Nogle kryptobørser lød endda deres vilje til at opdatere et par dage før den planlagte hårde gaffel.

Hjemmesiden dedikeret til rapportering af status for Ethereum-støtte til kryptobørs Kraken antyder også, at firmaet har gennemgået planlagt vedligeholdelse for at opdatere knudepunkterne. Mens Poloniex-børsen har annonceret deres støtte på twitter.


Binance annoncerede især støtte til opgraderingen den 5. december, og dagen efter gjorde sit amerikanske datterselskab det samme. Coinbase tweetede også i går, at Ethereum og ERC20 indskud og udbetalinger er genoptaget på dens handelsplatforme, og nodeopgraderingen er afsluttet.

Bitfinex, cryptocurrency-handelsfirmaet med tæt tilknytning til stablecoin-operatøren Tether, meddelte også den 6. december, at det planlagde at støtte den hårde gaffel.

Samlet set har den hårde gaffel set udbredt vedtagelse af samfundet, og der er ikke rapporteret om større negative begivenheder. Denne hårde gaffel omfattede også den tidligere diskuterede Muir Glacier hårde gaffel, der skulle adressere den såkaldte Ethereum istid.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Alexander Ivanov waves

Alexander Ivanov – Grundlægger af Waves sælger ud

Grundlægger af token udsetdelsesplatformen Waves har solgt sine andele i firmaets blokchain spin-off Vostok for …