Ethereums daglige transaktioner overstiger 1 Million

Daglige transaktioner registreret på Ethereum (ETH) -netværket oversteg en million i går, den 28. juni, for første gang siden maj 2018, ifølge data, der blev rapporteret af den førende Etherscan.

Per Etherscan data, den 28. juni var der 1.004.170 transaktioner bekræftet på Ethereum blockchain. I går var sidste gang, Ethereum-kæden, der var registreret over en million daglige transaktioner, i maj 2018. Ikke desto mindre er det nuværende niveau stadig væsentligt lavere end den 1.349.890 daglige transaktionstop registreret den 4. januar sidste år.

Ethereums transaktions værdi på kæden ramte en månedlig transaktion højt i december 2018. Den måned så 115 millioner transaktioner bekræftet på kæden, en heltidshøj eksklusiv aktivitet efter en hård gaffel forårsaget af DAO-hacket i 2016.

Som crypto analytics firma Diar rapporterede på det tidspunkt, registrerede Ethereum volumener på decentraliserede applikationer (DApps) en ny høj i april med 776.000 ETH transacted. I slutningen af ​​april konstaterede branchens nyhedsbrev Diar også, at on-chain transaktioner på bitcoin (BTC) netværk ramte friske højder ikke set siden 2017 i løbet af måneden.

Veteranhandler og forfatter Peter Brandt forudsagde i et nyt markeds prognose, at Bitcoin (BTC) vil fortsætte med at vokse, men som altid vil Eth ikke mærke fordelene.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …