Europæiske Værdipapirtilsynsmyndighed til at rapportere om ICO-regler

Europæiske tilsynsmyndigheder bestemmer, om de første møntofficer (ICO’er) skal reguleres som værdipapirsalg fra sag til sag, rapporterede Reuters mandag.

Steven Maijoor, formand for Den Europæiske Værdipapirtilsynsmyndighed (ESMA), fortalte Udvalget for Økonomiske Anliggender, at nogle ICO’er ligner finansielle instrumenter, hvilket ville placere dem inden for en bestemt lovramme. Regulatoren analyserer dog stadig, hvordan man bedst kan regulere ICO’er, som ikke falder inden for denne spand.

Han fortalte udvalget:

“Det efterfølgende spørgsmål er, hvad gør vi med de ICO’er, der er uden for lovgivnings verdenen. Vi vurderer det som bestyrelse. Vi forventer at aflægge rapport inden årets udgang.”

Nyhederne kommer mindre end en uge efter, at ESMA afslørede, at det budgetterede mere end 1 mio. EUR til overvågning af cryptocurrency og andre fintech-aktiviteter næste år. Som tidligere rapporteret har agenturets 2019 årlige arbejdsprogram afsat 1,1 mio. EUR til aktiviteter, der drejer sig om finansiel innovation, herunder crypto aktiver.

På det tidspunkt fremgik det af dokumentet, at ESMAs mål i løbet af det kommende år var at “opnå en koordineret tilgang til regulering og tilsyns behandling af nye eller innovative finansielle aktiviteter.” Desuden har tilsynsmyndigheden til hensigt at udarbejde råd til EU-institutioner, markedsdeltagere og generelle forbrugere, selv om det ikke indeholder nogen specifikke oplysninger.About Kryptoposten

Check Also

Binances BitTorrent Token Salg Slut På Få Minutter

Et offentligt salg af 59,8 milliarder BitTorrent Tokens (BTT), som er værd på omkring 7,2 …