F1 virtuelle bil solgt til over $ 100.000 i Ethereum

En blockchain-budgiver med et anonymt navn “09E282” har brugt $113.000 værd af cryptocurrency Ethereum for en token knyttet til en virtuel Formula 1 race bil.

Ifølge Etherscan udgjorde det vindende bud en auktion, der varede fire dage og sluttede den 27. maj kl. 18:49 UTC. Omkring 15 budgivere indgav 40 konkurrerende bud for samlingen.

Årsagerne til købet er uklare, men det lader til, at nogen investerede i en meget opgraderet virtuel bil til et Formel 1-spil, som ikke engang er officielt frigivet.

Racingspil F1 Delta Time er en “blockchain-baseret” titel fra firmaet, der kontrollerer Formel 1-løbene. Det blev oprettet af firmaet Animoca Brands, der er berømt for licens til populære figurer og egenskaber samt opbygning af mobil spil omkring dem.

Bilen var det første køb i spillet, udelukkende via en ekstern auktion.

Det forekommer mistænksom, at nogen bruger $ 100.000 på en virtuel bil i et uudleveret racerspil, som få mennesker ved om. NFT-baserede cryptocurrency-spil som F1 Delta Time er interessante og spændende nye måder at bruge blockchain på, men denne investering er meget mærkelig.

Måske anvendte Animoco auktionen for at være opmærksom på omtale omkring det nye spil. Eller måske nogle velhavende F1-fans med en forkærlighed til spekulation af cryptocurrency har virkelig brugt $100.000 på den virtuelle bil.

Efter CryptoKitties popularitet, hvor folk betalte seks figurer for et virtuelt kæledyr, er det ikke så overraskende, at et ikke-fungible token (NFT), der repræsenterer en imaginær racevogn, skabt på Ethereum med samme ERC-721-standard, ville sælge for så meget .

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …