Facebook Med Potentiel Cryptocurrency

Facebook taler til Krypto børser om potentielt notering af en cryptocurrency.

Det er hovedresultaterne fra en New York Times-historie, der blev offentliggjort torsdag om flere bestræbelser på at introducere indfødte Cryptocurrency til almindeligt anvendte messaging platforme. Times rapporterer, at Signal og Telegram også planlægger at udrulle tokens i løbet af de næste 12 måneder.

Citerer “fire personer orienteret om forhandlingerne”, rapporterer Times, at Facebook har fortalt udvekslinger, at det forventer at få en vare ud i første halvdel af 2019.

Projektet, som tidligere var blevet rapporteret af Bloomberg som et stabilt coin til sin WhatsApp messaging service, ville være den mest høje profil af bunken. Den sociale medier gigant har 2,5 milliarder globale brugere.

Facebook har bøjet sit blockchain-team i de seneste måneder med et ansættelses princip og mindst et talentbevidst erhvervelse. Selskabet søger for øjeblikket at udfylde næsten 20 blockchain-relaterede stillinger. Ifølge Times-rapporten er mere end 50 Facebook-ingeniører dedikeret til virksomhedens blockchain-projekt.

Forhøjelsen af ​​projektets rækkevidde bemærker historien tidligere rapportering om, at Facebook har planer om at integrere brugere på tværs af dens Messenger, WhatsApp og Instagram messaging-tjenester.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …