Facebooks krypto ansættelses galskab forsætter

Frisk udgivelse af Whitepaper til sin Libra-krypto valutaen, Facebook søger at ansætte en finansprogramchef i blockchain, ifølge en ny jobannonce.

Jobbeskrivelsen giver få detaljer og ingen omtale af forholdet til Libra-projektet.

“Denne person vil være en vigtig del af Finance Project Management Organisation og vil være ansvarlig for planlægning, ledelse og gennemførelse af globale, tværfunktionelle finansierings projekter”, beskrives beskrivelsen. Facebook reagerede ikke på spørgsmål ved pressetid.

Facebooks karrierewebside har nu 26 blokchain relaterede jobåbninger, som ville være med i de tidligere medarbejdere i blokchain-opstarts kæden, som Facebook hyrede tidligere i år.

Finanstilsynets position kræver mere end otte års projekt ledelses erfaring og en del erfaring med blockchain tech. Ansvar omfatter planlægning, ledelse og gennemførelse af projekter i samarbejde med andre hold globalt, udvikling af forretnings sager, sikring af sponsorering og inddragelse af interessenter om disse initiativers mål.

Programforvalteren vil også udvikle effektiv kommunikation med kunder og aktionærer, afgøre forretnings roller og ressourcer til projekter, analysere potentielle risici og sikre projekternes overholdelse af skatte lovgivningen, US Sarbanes-Oxley Act og andre regler.

Facebook lavede bølger i denne uge og offentliggjorde detaljerne i sin plan for en global valuta med støtte fra sådanne virksomheder som Uber, Lyft, PayPal, Visa og Mastercard. Virkningen for krypto industrien kunne være enorm, nogle eksperter forudsiger at bringe massiv offentlig opmærksomhed på rummet.

Men nogle krypto professorer er bekymret over, at Libra ville give Facebooks og dets partnere en enorm kontrol over brugernes økonomiske data. Sådanne bekymringer førte til, at Stellar, Tendermint og MobileCoin nægtede at arbejde med Facebook. Libra forsætter sin fart, og derved kan deres planer om at give folk der ikke har adgang til traditionelle bankløsninger, adgang til netop dette, så frem at de får lov til dette af FED i USA.


About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …